Hem Nyheter Tre väljer som etableringspartner

Tre väljer som etableringspartner

Publicerat av: Redaktionen

Tre väljer Expohouse för ometablering av butikskedja.

Tre väljer som etableringspartner 2

Fredrik Danielsson, kundansvarig projektledare på Expohouse

Mobiloperatören Tre står inför en ometablering av sina butiker i hela landet och har valt Expohouse Sweden som partner för produktion och etablering.

Ett långsiktigt arbete som omfattar ombyggnation, omlokalisering och nyetablering av butiker i hela landet.

”Efter en lång upphandlingsprocess och utvärdering av pilotbutiker har vi fått förnyat förtroende av Tre vilket vi är otroligt glada och stolta över”, säger Fredrik Danielsson, kundansvarig projektledare på Expohouse.

”Projektet sträcker sig över en lång period och vi har verkligen fått rivstarta, den första etableringen är redan igång i Växjö!”, fyller Fredrik i.

För produktion av inredning arbetar Expohouse tillsammans med vår partner Shape Produktion som har stor erfarenhet av Tre från tidigare produktioner.

Vi på Expohouse tackar för förtroendet och ser fram emot ett spännande projekt!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>