Trend Micro presenterar nytt förbättrat partnerprogram
Hem LEVERANTÖRTREND MICRO Trend Micro presenterar ett nytt förbättrat partnerprogram

Trend Micro presenterar ett nytt förbättrat partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

Trend Micro presenterar idag en omfattande uppdatering av sitt partnerprogram.

Det nya partnerprogrammet är skapat för att driva på tillväxten för partner och se till att de kan leverera än högre värde för slutkunden.

Programmet bygger på plattformen Trend Vision One och ger partner möjlighet att leverera tjänster och rådgivning för företag oavsett storlek.

Trend Micro presenterar nytt förbättrat partnerprogramFöretag ställs inför konstant växande risker, då alltmer pengar finns att tjäna på cyberattacker. I takt med att behovet av cybersäkerhet växer, så växer också behovet av kompetens i egen regi på företagen för att skydda såväl data som varumärken, industrier och myndigheter. För att fylla kompetensluckorna som ofta uppstår erbjuder Trend Micros partnerprogram viktiga tjänster såsom leverans av managerade säkerhetstjänster (MSSP och MSPer), säkerhetsteam (SOC) som tjänst, lösningar för extended detection and respons (XDR), och mycket mer.

Trend Micro fortsätter att utvecklas och växa tillsammans med sina partner, och se till att gemensamma kunder förblir skyddade, samtidigt som de är fortsatt lönsamma och utökar partnermöjligheterna.

Nya Trend Partner Program kommer att göra det möjligt för kanalpartners att:

  • Omfamna AI-utvecklingen med hjälp av Trend Vision Ones möjlighet att arbeta med generativ AI, som stärker SOC-team i deras dagliga arbete samt ökar deras prestation och produktivitet.
  • Öka lönsamheten med förmåner som deltagande i nya avtal och samförsäljningar, till konkurrenskraftiga privata erbjudanden på marknaden och möjligheten för erkända partner att påverka intäkter inom tjänster och konsulttjänster.
  • Utöka sina tjänster med ny kompetens, samt både tekniska och tjänstedrivna certifieringar inom molnsäkerhet, professionella tjänster, managerade säkerhetstjänster, SOC, incidenthantering, med mera.
  • Samsälja och generera leads med fler verktyg för att hitta potentiella kunder, kundworkshops inklusive co-brandade riskbedömningar, workshops för molnsäkerhet inom AWS och Azure, demomiljöer online, och verktyg för samförsäljning och co-branding.
  • Få utökade fortbildningsmöjligheter med Trend Campus, som stöder hybridinlärning över tre avancerade spår, samt djupgående konsultationer för partner.
  • Få en mer integrerad digital upplevelse som sträcker sig över partnersökare, partnerportal, mobilapp, dashboard för överblick av potentiella kunder och molnmarknadsplatser.

– Våra partner har varit en ovärderlig del av vår resa som företag och kommer fortsätta att vara det när vi nu utökar och utvecklar våra strategiska samarbeten, säger Martin Fribrock, Sverigechef på Trend Micro. När vi nu introducerar det helt omgjorda partnerprogrammet, är jag glad över att se det som vårt gemensamma uppdrag att bli det mest motståndskraftiga cybersäkerhetssamarbetet och fortsatt kunna vägleda våra partner och kunder genom alla steg av deras cybersäkerhetsarbete.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00