Ubisoft-ägda i3D.net i samarbete med Equinix
Hem Nyheter Ubisoft-ägda i3D.net i samarbete med Equinix

Ubisoft-ägda i3D.net i samarbete med Equinix

Publicerat av: Redaktionen

Utbredd användning molntjänster har förändrat hur digitala spel utvecklas, distribueras och spelas.

Genom att omstrukturera sin stödjande digitala infrastruktur i enlighet med detta kan infrastrukturleverantören i3D.net – som ägs av en världens största spelutgivare Ubisoft – erbjuda skalbarhet och en god spelupplevelse, oavsett var man befinner sig i världen.

Förutom organisk global expansion har i3D.net sett sin spelverksamhet växa betydligt, med bland annat ett fördubblat kapacitetsbehov. i3D.net har därför valt att samarbete med det digitala infrastrukturföretaget Equinx för att stärka deras globala spelplattform. Detta som ett led i företagets arbete med att bygga ett globalt nätverk med låg latens som kommer närmare företagets slutanvändare och därmed även ger bättre spelupplevelser.

Ubisoft-ägda i3D.net i samarbete med EquinixSpelmarknaden upplever en solid tillväxt och väntas öka från 42,2 miljarder dollar 2020 till 46,7 miljarder dollar 2025. Med en ökad användning och global efterfrågan på en mycket god slutanvändarupplevelse, liksom nya spellanseringar och e-sportevenemang, är behovet av höghastighetsanslutning för att synkronisera spel och utföra distributionstester ständigt ökande.

i3D.net flyttade sin spelplattform till Platform Equinix som är integrerad i 38 stycken så kallade Equinix International Business Exchange-datacenter fördelade över flera kontinenter, däribland Stockholm och datacentret SK1. Allt för att kunna erbjude den låga latensanslutningen som krävs för att säkerställa en sömlös spelupplevelse till inbitna gamers.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>