Upptäck Satechis USB4 NVMe SSD Pro – en banbrytande innovation för din datalagring
Hem TEKNIK USB4 NVMe SSD Pro – en banbrytande innovation för din datalagring

USB4 NVMe SSD Pro – en banbrytande innovation för din datalagring

Publicerat av: Redaktionen

Denna förstklassiga produkt kombinerar höghastighetsteknologi och modern design, vilket gör den till ett ovärderligt tillbehör för alla som värdesätter snabb och pålitlig datahantering.

Enastående hastighet med USB4-teknik

USB4 NVMe SSD Pro Enclosure revolutionerar dataöverföring tack vare kompatibilitet med USB4/Thunderbolt 4. Med en överföringshastighet på upp till 40 Gbps garanteras exceptionell prestanda. Dessutom fungerar den med USB3.2 och USB2.0, vilket ger flexibilitet.

Upptäck Satechis USB4 NVMe SSD Pro – en banbrytande innovation för din datalagring

En stor fördel är den enkla installationsprocessen

Modern design möter funktion
Denna SSD-enhet utmärker sig med elegant och hållbar design. Förbättrad värmeavledning förhindrar överhettning och säkerställer optimal prestanda. Det moderna utseendet kombineras med en robust polycarbonatkåpa – effektiv och visuellt tilltalande.

Enkel installation
En stor fördel är den enkla installationsprocessen.

Tack vare innovativ stiftkonstruktion är monteringen verktygsfri och användarvänlig, utan behov av extra drivrutiner eller komplicerad installation.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00