Hem Nyheter Veeam presenterar NEW Veeam Availability Orchestrator v3 och erbjuder en exklusiv glimt av framtidens Cloud Data Management på VeeamON 2020

Veeam presenterar NEW Veeam Availability Orchestrator v3 och erbjuder en exklusiv glimt av framtidens Cloud Data Management på VeeamON 2020

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management, tog tillfället i akt att under tekniksessionen på VeeamON 2020.

Veeam presenterar NEW Veeam Availability Orchestrator v3 och erbjuder en exklusiv glimt av framtidens Cloud Data Management på VeeamON 2020 3

En av de första Data Management-event online, presentera NEW Veeam Availability Orchestrator (VAO) v3 och NEW DR Pack, som erbjuder företag upp till 80 % kostnadsbesparingar, samtidigt som de omgående får en skräddarsydd katastrofåterställnings- (DR), planerings- och efterlevnadslösning för alla workloads.

Lösningen ger en dramatiskt förenklad och förbättrad DR- och affärskontinuitet, genom att eliminera behovet av att behöva ta svåra förhandsbeslut kring vilka workloads som inte ska skyddas.

Veeam erbjöd även en unik förhandsvisning av företagets planer kring kommande produktreleaser. Genom att leva upp till sitt till rykte inom förenklad innovation och att samtidigt kunna hantera den pågående massövergången mot att arbeta i hemmamiljöer, fortsätter Veeam att sätta sina kunders och partners behov av data- och affärskontinuitet i frontlinjen för sin produktutveckling.

”Ett viktigt fokus på VeeamON denna vecka har varit den stora betydelsen av data för att nå affärsframgångar, då våra kunder genomgår snabb digital transformation”, säger Danny Allan, CTO och Senior Vice President för Product Strategy på Veeam. ”Att automatisera intensiva manuella processer och driva större affärsvärde genom att låsa upp potentialen för data, som annars är vilande, är nyckeln till en smidigare verksamhet. VAO v3 tillhandahåller intelligent orkestrering och testning för företagskontinuitet (BC), katastrofåterställning (DR) och migrationsåtgärder, genom att använda vår avancerade återställningsteknologi för att eliminera de annars manuella, tidskrävande och upprepande processerna för nödvändig DR- och migrationsplanering. Med det nya DR-paketet förändrar vi spelplanen för DR-företag genom att leverera orkestrerings- och automatiseringsfunktioner till en prisbild som är helt ny på denna marknad. I dagens värld är all information nödvändig och DR-paketet gör det möjligt för företag att enkelt och pålitligt utvidga sin DR-planering, bortom vad som historiskt har bedömts vara de mest betydelsefulla workloads, till att nu inkludera alla workloads.”

Denna här nya versionen erbjuder ett komplett orkestreringsstöd för återställning av NetApp ONTAP-bilder, vilket möjliggör för användare att tryggt garantera kontinuiteten i sina IT-tjänster, oavsett omfattning, genom utökbar orkestrering av återställning från Veeam-drivna säkerhetskopior, replikeringar och matrisbaserad replikation. VAO v3 erbjuder ett unikt utbud av funktioner för företag att uppnå nödvändiga nivåer av DR-planering och efterlevnad, genom att automatiskt testa, dynamiskt dokumentera och genomföra katastrofåterställningsplaner med endast ett klick, från enstaka applikationer till hela webbplatser.

Nya VAO v3 tillför ytterligare funktioner för att erbjuda utökbar orkestrering av återställning från matrisbaserad replikering för alla NetApp ONTAP-kunder. Denna nya funktion, Storage Orchestration Plans, gör det möjligt för kunder att orkestrera reservomkoppling på NetApp ONTAP-lagring till en sekundär återställningsplats, oavsett om det är en DR-webbplats eller ett nytt datacenter i händelse av datacentermigrering.

VAO gör det möjligt för Veeam- och NetApp ONTAP-användare att:

  • Maximera servicetillgängligheten. Erhålla RTO:er på nästintill nollnivå för alla applikationer och data med fullständigt orkestreringsstöd för återställning av NetApp ONTAP-bilder, samt Veeam-drivna säkerhetskopior och replikeringar.
  • Betydligt ökad driftseffektivitet. Eliminera manuella, dyra processer med orkestrering och automatisering för DR och migrationer, med endast ett klick.
  • Planera med totalt förtroende. Konstant validera återställningsmöjligheter och efterlevnad av DR-planer med full automatisering, samt avbrottsfri testning och dokumentation.

Dessutom tillgängliggör VAO v3 nödvändig planering av katastrofåterställning (DR) för alla workloads med ett nytt DR Pack-erbjudande, som är idealiskt för nuvarande användare av Veeam Backup & Replication ™ eller Veeam Available Suite ™ och som omedelbart erbjuder dem en specialbyggd planerings- och efterlevnadslösning för DR. Allmän tillgänglighet förväntas inom de kommande 30 dagarna.

Förutom VAO v3, så gav Veeam också VeeamON-besökarna en inblick i sin framtida produktplanering, som bl a innefattar följande:

Veeam Backup för Microsoft Office 365 v5

När övergången mot arbete i hemmamiljöer exploderar har användningen av Microsoft Team ökat till mer än 75 miljoner aktiva användare[i] dagligen, då de anställda strävar efter att kommunicera, samarbeta och förbli produktiva. NEW Veeam Backup för Microsoft Office 365 v5 gör det enklare än någonsin för användare att snabbt återställa och hitta dokument och filer från inom Microsoft Teams. Som Veeams snabbast växande produkt, med nedladdningar från över 120 000 organisationer, som representerar över 12 miljoner användares e-postlådor, kommer den senaste versionen av Veeam Backup för Microsoft Office 365 att bygga på produkttillväxten och drivkraften för att leverera inbyggda säkerhetskopierings- och återställningslösningar för Microsoft Teams, vilket ger marknadens snabbaste och enklaste återställning av Teams-data.

Med inbyggda API:er för Teams kommer Veeam att tillhandahålla en innovativ strategi för naturlig säkerhetskopiering och återställning för Microsoft Teams med fullt stöd för följande funktioner:

  • Pålitlig Teams-backup: Skydda Teams-data men även kanaler, inställningar och flikar.
  • Branschledande återställningar: Ger en snabb och enkel Teams-utformad återställningsupplevelse.
  • Oöverträffad eDiscovery: Möjliggör granulär sökning och lokaliserar bland Teams-komponenter.

Veeam Backup för Microsoft Office 365 v5 kommer generellt att finnas tillgänglig under Q3, 2020.

Veeam Availability Suite

Fyrtiofyra procent av globala företag hindras i sina digitala transformationsresor på grund av opålitliga och förlegade teknologier, enligt Veeam 2020 Data Protection Trends Report. Som svar på detta bjöd Veeam eventbesökarna på en efterlängtad smygtitt på några utvalda nya funktioner i planerade framtida uppdateringar av Veeams flaggskeppsprodukt, Veeam Availability Suite, allmänt känd som nästa generations dataskyddslösning, med lösningar för ökad datatillgänglighet, flyttbarhet och utökande av moderna datamiljöer.

I linje med Veeams fortsatta arbete att leda företag genom deras digitala transformationsresa, demonstrerades flera nya funktioner i den kommande Veeam Availability Suite-versionen, inom följande tre områden:

  • Nästintill kontinuerligt dataskydd (CDP): Erbjuder VM-replikering med återställningspunktsmål (RPO:er) på sekunder för VMware vSphere-workloads på högsta nivå.
  • Integrering av objektlagring: Utnyttja molnet för att utöka utskalad reservkapacitet för säkerhetskopiering med Google Cloud Storage-stöd för Capacity Tier, minska långsiktiga förvaringskostnader med AWS Glacier, AWS Glacier Deep Archive och Microsoft Azure Blob Storage Archive Tier-stöd för Archive Tier.
  • Omedelbar återställning: Förbättrad omedelbar återställning med direkt återställning av alla säkerhetskopior till en Microsoft Hyper-V VM, omedelbar publicering av NAS Backup-innehåll och direkt återställning av Microsoft SQL Server- och Oracle-databaser.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>