Hem Nyheter Verizon Business ingår avtal om att förvärva BlueJeans

Verizon Business ingår avtal om att förvärva BlueJeans

Publicerat av: Redaktionen

Den molnbaserade konferens- och evenemangsplattformen utökar Verizon Business portfolio av erbjudanden

Verizon Business ingår avtal om att förvärva BlueJeans 3Verizon Business meddelar idag att de har ingått ett definitivt avtal att förvärva BlueJeans Network, en betrodd videokonferens- och evenemangsplattform för företag. Förvärvet utökar Verizons breda portfolio för unified communications. BlueJeans molnbaserade videotjänst tjänar för nuvarande en bred mängd affärssegment från små organisationer till några av världens största multinationella varumärken. Tjänsten har spelat en betydande roll i att hjälpa dessa företag hålla igång den operativa verksamheten under det rådande läget där många nu jobbar hemifrån.

Transaktionen kommer kombinera BlueJeans enkla, smarta och pålitliga mötesplattform med Verizons unified communications som en affärstjänst, omedelbart. Kunder kommer dra nytta av en BlueJeans-videoupplevelse i företagsklass på Verizons högpresterande globala nätverk. Utöver detta kommer plattformen att djupgående att integreras som del av vägen framåt för Verizons 5G-produkter inom säkra lösningar med realtidsengagemang bland tillväxtområden som distansläkarvård, distansutbildning och fälttjänstarbete.

“Allt eftersom sättet vi arbetar på fortsätter att förändras är det absolut kritiskt för företag och kunder inom offentlig sektor att ha tillgång till en övergripande svit av erbjudanden som är företagsredo, säkra, friktionslösa och som kan integreras med existerande verktyg”, sa Tami Erwin, CEO, Verizon Business. “Samarbete och kommunikation har hamnat överst på agendan för företag av alla storlekar och inom alla sektorer de senaste månaderna. Vi är glada över att kombinera kraften bakom BlueJeans videoplattform med Verizons Business sammanlänkande nätverk, plattformar och lösningar för att möta våra kunders behov”.

“Kombinationen av BlueJeans förstklassiga videosamarbetsplattform för företag och deras betrodda varumärke med Verizon Business innovationer inom nästa generations edge computing kommer att ge högst differentierade och övertygande lösningar till våra gemensamma kunder, sa Quentin Gallivan, CEO, BlueJeans Network. “Vi är väldigt glada över att bli del av Verizons team och vi tror verkligen att framtiden för affärskommunikation börjar idag!”.

BlueJeans omnämns regelbundet som en av de marknadsledande videokonferens- och samarbetsverktygen, inklusive molnbaserade möten och stora, interaktiva evenemang som är enkla, skalbara och säkra. BlueJeans grundare och huvudsakliga ledningsgrupp kommer att ansluta till Verizon för att leda den fortsatta tillväxten och innovationen för företaget. BlueJeans anställda kommer att bli Verizon-anställda omedelbart efter att affären har gått igenom.

Transaktionen är föremål för sedvanliga stängningsvillkor och förväntas avslutas under andra kvartalet. Evercore och Goodwin Procter agerade som rådgivare för BlueJeans och Debevoise & Plimpton som rådgivare för Verizon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>