Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni.
Hem Nyheter Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni.

Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni.

Publicerat av: Redaktionen

WeSafe och Cellip har tecknat partneravtal, vilket innebär att Wesafe kan öka sitt helhetserbjudande med telefoni inom Microsofts moderna molnlösningar som Office 365.

Wesafe och Cellip inleder partnerskap inom Microsoft Teams telefoni.

High-Five för samarbetet, sker givietvis över Microsoft Teams, mellan Per på Wesafe och Esko på Cellip

Målet är att bli en helhetsleverantör inom IT-tjänster och produkter, där telefoni ingår. Användare ska kunna arbeta var som helst med ett gemensamt kommunikations och samverkansverktyg. Det sker i huvudsak genom standardiserade appar i Microsoft Office 365.

WeSafe utmanar de etablerade drakarna inom IT med att ha Microsofts molntjänster, inkluderat telefoni, i huvudfokus, vilket vi stöder helhjärtat, säger Esko Airas, VD på Cellip AB. Jag är helt övertygad Wesafe kommer att lyckas extremt bra, för de flesta köper hellre telefoni från en betrodd IT aktör än att köpa IT från en operatör.

Erbjudandet, som innehåller Cellips ledande Microsoft Teams och Skype for Business Telefoni lösningar med fast och mobiltelefoni kombinerat i molnet, kommer att kunna skräddarsys efter kundernas behov. Förmågan att anpassa sina erbjudanden för kunder och partner är inget nytt för Cellip. Det finns även möjligheter för traditionella mobil-växellösningar om kunden inte är riktigt mogen än för Microsoft Teams telefoni.

-Tillsammans med Cellip ska vi göra livet enkelt för våra kunder och vara en modern helhetsleverantör. Bägge företagen är födda i molnet vilket gör att vi förstår varandra och våra kunders behov, säger Per Liljenberg, Försäljningschef på Wesafe. Det finns ett stort intresse för Teams telefoni, vi har redan ett antal kundcase på gång.

Wesafe valde Cellip som partner för vi har samma syn på hur tjänster inom IT ska marknadsföras och säljas för att möte kundernas nya behov och önskemål. Vi kommer även att tillsammans informera marknaden med de möjligheter Teams och Microsofts andra molntjänster ger, främst genom bloggar och gemensamma webinar.

– Det är verkligen roligt att två Guldpartners till Microsoft arbetar tillsammans och tar fram ett erbjudande för den moderna arbetsplatsen, som dessutom är moderna i sitt sätt att hantera kundernas köpresa. Teams användandet ökar i allt snabbare takt samtidigt som företag och organisationer arbetar alltmer i moderna team utan fysisk begränsning. Med Teams telefoni kan våra kunder flytta sin telefoni och ha all kommunikation i Microsofts moln, inte bara i Sverige utan även internationellt, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef för Microsoft Modern Workplace.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>