OpenText lanserar två plattformar som effektiviserar

Nya OpenText Suite 16 och OpenText Cloud 16 erbjuder on-premise-, moln- och hybriderbjudanden kring nyckelprodukter för de företag som tar steget in i den digitala världen

OpenText™ global är ledare inom Enterprise Information Management (EIM), lanserar nu plattformarna OpenText Suite 16 och OpenText Cloud 16. Vid en förhandsvisning på konferensen Enterprise World i Las Vegas visade OpenText hur plattformarna gör det enkelt för kunder att implementera företagets lösningar för informationshantering (EIM) som kan driftsättas on-premise, i molnet och i hybridmiljöer. 1-IX-OverviewDärigenom kan företag både utveckla sin digitala strategi och skapa ett smartare och mer effektivt sätt att arbeta.

– Digital teknologi förändrar hur organisationer interagerar med kunder, säger Mark J. Barrenechea, global VD för OpenText. Nya affärsmodeller, innovativa digitala plattformar och nya verktyg har idag en enorm effekt på organisationer oavsett bransch eller storlek på företaget. För att konkurrera och blomstra måste företagen helt omfamna de möjligheter som den digitala världen erbjuder.

 

– För att vara digitala på utsidan måste företagen också vara digitala på insidan, fortsatte Barrenechea. Med OpenText Suite 16 och OpenText Cloud 16 kommer vi hjälpa till att driva den digitala transformation som möjliggör att kunderna mer effektivt kan hantera information, integrera sina nätverk och ta bättre affärsbeslut grundade på avancerade analyser.

OpenText Suite 16 kommer bestå av fyra sviter för on-premise som representerar nästa generations innovation inom Enterprise Content Management (ECM), Business Process Management (BPM), Customer Experience Management (CEM) och Analytics. Varje svit representerar en samling integrerade produkter som tillsammans erbjuder kunderna en komplett lösning för deras EIM-behov.

Nya OpenText Cloud 16 står för nästa generations innovativa lösningar inom ECM, BPM, CEM, Business Network, och Anlytics-lösnigar som molnbaserade erbjudanden, driftsättningsbara på både OpenText Cloud och molnplattformar av tredje part.

Nästa generations EIM-lösningar från OpenText fokuserar på de viktigaste affärsmålen som driver digital transformation och är utformade för driftsättning i molnet, on-premise och i hybridmiljöer (molnet och on-premise).

  • Bättre engagemang – Erbjud detaljerade, personifierade omni-kanalupplevelser, omvandla dina leverantörer till partners genom automatiserade lösningar som ”procure-to-pay” och engagera de anställda och hela företaget ytterligare med social mjukvara för företag. Nya egenskaper innefattar:

o   Integrering med Salesforce, med nya interaktiva formulär för personifierade applikationer som brev, citat och fakturagenerering samt en komplett överblick av kundinformationen i CRM

o   Integrering med den ledande HR-applikationen Successfactors för en komplett överblick av personalinformation

o   Följ rörelser genom hela leverantörskedjan, få fler nya medietillgångar som är delnings- och inbäddningsbara, med skräddarsydda och brandade widgets

o   Ny flerkanalskommunikation med kunder i förbindelse med vilken ledande affärsapplikation som helst med OpenText Communications Center.

  • Bättre samverkan med kunder och partners – Maximera volym och kvalitet av de anställdas, teamens och ekosystemets arbete, genom smidig tillgång till information, samarbete med interna och externa team, automatiserade affärsprocesser, integrerat innehåll och en mer automatiserad leverantörskedja. Exempelvis:

o   Ny portal, med självservicefunktionalitet för handelspartners

o   Ny intuitiv användarupplevelse med social media-egenskaper inom ECM

o   Stark fokus på användarupplevelse och mobilitet i varje lösning, inklusive Media Management, informationsdrivna affärsprocesser, och SAP-lösningar baserade på Fiori

 

  • Bättre innovation – Driv innovation med hjälp av flexibiliteten och smidigheten i att snabbt kunna möta nya krav och prova nya tillvägagångssätt utan höga kostnader. Kunder kan möjliggöra affärsprocesserna som tillåter dem att upptäcka och prioritera nya möjligheter, snabbt testa lösningar, utvärdera resultat, godkänna och implementera resultat med lösningar som spänner över interna gränser och silos. Exempelvis:

o   Entity modeling-lager i Process Suite Platform, som möjliggör en flexibel, kraftfull, och snabb utveckling av processapplikationer

o   Automatiserade ”procure-to-pay”-affärsprocesser och leverans av P2P-lösningar, inklusive Active Orders, Contract Management, RFx Management, och Vendor Invoice Management

  • Bättre insikter – Få bättre förståelser av kunderna, marknader och affärer för att kunna ta smartare beslut och ge personliga rekommendationer. Utöver OpenTexts fristående svit för affärsanalytiker har analysfunktioner implementerats i alla produktlinjer för att förbättra värdet kunder får ut av OpenTexts produkter genom förbättrad rapportering och datavisualiseringar. Exempelvis:

o   Inbyggda analysfunktioner för Content Suite, Media Management, Customer Communications Management för att leverera en komplett översikt för kunder och hur de konsumerar innehåll

o   Nya mätmetoder för leverantörskedjan och drift för B2B-transaktioner

o   Ny ”Process Intelligence”-funktionalitet för större synlighet inom viktiga aspekter av processapplikationer

  • Bättre kontroll – Hantera informationsstyrning, enighet med regelverk, informationssäkerhet och integritetsfrågor på ett kostnadseffektivt sätt och utan att äventyra målen för engagemang, produktivitet, innovation och insikter:

o   Integrering mellan OpenText Core och Content Server, för en gemensam plattform till informationsstyrning

o   Förbättringar inom Records Management för ytterligare effektivitet, avancerad datasäkerhet och för att säkerställa att verksamheten ligger i linje med regelverk

o   Avancerad hantering av livscykel för e-post, både i molnet och on-premise med förbättrat stöd för Office 365

o   Säker mobil åtkomst för innehåll med ny visningsteknologi

o   Nya möjligheter för dokument med eSignature tack vare partnerskap med DocuSign

Utöver OpenText Suite 16 och OpenText Cloud 16 har utvecklingsplattformen AppWorks förbättrats för att möjliggöra utvecklare att bygga innovativa lösningar som utnyttjar kraften i OpenText Suite 16 och OpenText Cloud 16. OpenText AppWorks möjliggör utvecklingen av mobila lösningar med RESTful API:er och responsiv teknologi via HTML5 som en viktig del av informationshanteringsstrategin.

OpenTexts strategi för Enterprise Information Management (EIM) gör det möjligt för organisationer att upptäcka och hantera information för att driva innovation och minska tiden det tar att uppnå konkurrensmässiga fördelar.

 

Post Comment