Smartsign satsar – får ny medarbetare i Norge
Hem NYHETERDIGITAL SIGNAGE Smartsign satsar – får ny medarbetare i Norge

Smartsign satsar – får ny medarbetare i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Nu satsar Smartsign ännu mer på att ta marknadsandelar i Norge. Anne-Mette Sørum, som är ny säljare med ansvar för Norge, är en viktig del i denna satsning.

smartsign

Anne-Mette Sørum, Smartsign

Smartsign utökar sin lokala närvaro i Norge med hjälp av Anne-Mette Sørum som har bred och lång erfarenhet av den norska marknaden för digital signage.

– Anne-Mette är en stor tillgång i vår expansionsplan för Norge, säger Smartsigns försäljningschef Daniel Pettersson. Tack vare Anne-Mette hoppas vi öppna upp den norska marknaden och det är verkligen roligt att vi har fått med oss henne i företaget. Nu kan vi sätta full fart framåt på den norska marknaden.

Anne-Mette Sørum började den 1 februari och kastades direkt in i hetluften under den stora branschmässan ISE i Amsterdam. Hon har nu inlett samarbetet med de norska distributörer och partners som Smartsign haft sedan tidigare.

Nu räknar Smartsign med att ta nya marknadsandelar och ytterligare etablera sina unika produkter.

– Det är mycket spännande att få arbeta med Smartsign och en stor utmaning att få företaget att växa här i Norge, säger Anne-Mette Sørum.

Jag tror att det är en stor fördel att jag kan marknaden och branschen sedan tidigare. Smartsign har redan kommit igång bra i Norge och jag är glad att få ta rollen och bidra till att etablera Smartsign ytterligare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00