Accenture lanserar ny affärsenhet tillsammans med VMware för att snabba på molnresor
Hem Nyheter Accenture lanserar ny affärsenhet tillsammans med VMware för att snabba på molnresor

Accenture lanserar ny affärsenhet tillsammans med VMware för att snabba på molnresor

Publicerat av: Redaktionen

Accenture och VMware har utökat sitt partnerskap och lanserar nu en dedikerad affärsenhet som kommer hjälpa verksamheter att anta en Cloud First-strategi.

Accenture lanserar ny affärsenhet tillsammans med VMware för att snabba på molnresor

Detta för att kunna påskynda migreringen till molnet, bygga moderna applikationer snabbare och använda molnet som en grund för innovation och nya skalbara affärsmodeller.

Accenture VMware Business Group är en ny stor investering på flera miljoner dollar under många år framöver från de två företagen. Accenture och VMware har en relation som sträcker sig över mer än två decennier och den nya affärsenheten kommer samla experter inom hybridmoln, molnmigrering, utveckling och modernisering av applikationer för molnet samt säkerhet för viktiga branscher.

Affärsenheten är också en del av Accenture Cloud First, som Accenture lanserade 2020, där företaget investerar tre miljarder dollar i nya funktioner, lösningar, partnerskap och kundengagemang för att hjälpa kunderna att forma, flytta och driva sin verksamhet i molnet.

– Molnet är det mest kraftfulla verktyget för att hantera förändring, säger Julie Sweet, CEO hos Accenture. När verksamheter accelererar sin flytt till molnet och mot edge computing under de närmaste åren kommer Accenture VMware Business Group hjälpa till att bidra till den hastighet, omfattning och säkerhet som de behöver för att driva sina företag och skapa mer värde.

Accenture VMware Business Group kommer att investera i gemensam marknads- och försäljningsorganisation, utbildning i VMwares teknik för fler Accenture-anställda samt i nya lösningar baserade på VMware-teknik. Företagen kommer också att utveckla specifika branschlösningar, såsom en plattform för telekomföretag för att påskynda lanseringen av 5G och tjänster inom edge computing.

– För att möta kraven på dagens företag måste verksamheter anta en multicloud-strategi snabbare än någonsin tidigare, säger Pat Gelsinger, CEO hos VMware. I allt högre utsträckning kör kunderna sina applikationer på ett eller flera moln, datacenter och edge-miljöer. Accenture VMware Business Group kommer att samla de experter och den kompetens i världsklass som krävs för att leverera den snabbhet, smidighet och anpassningsförmåga som behövs idag och imorgon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00