Acronis döper om sitt flaggskepp till Acronis Cyber Protect Home Office
Hem Säkerhet Acronis döper om sitt flaggskepp till Acronis Cyber Protect Home Office

Acronis döper om sitt flaggskepp till Acronis Cyber Protect Home Office

Publicerat av: Redaktionen

Denna prisbelönta produkt och flaggskepp (tidigare kallad Acronis True Image) ger användaren ett omfattande skydd mot alla hot, från diskkrasch till cyberattacker

Acronis, den globala ledaren inom cyberskydd, lanserar idag namnbytet på cyberskyddet Acronis Cyber Protect Home Office (tidigare kallad Acronis True Image). Det nya namnet på företagets flaggskepp för personligt skydd återspeglar utvecklingen från programvara för backup av filer och system till en lösning som ger heltäckande cyberskydd med nästa generationens skydd mot skadlig programvara, världsledande backup och enkel hantering, allt i en integrerad lösning.

Dataskydd

Behovet av effektivt dataskydd och cybersäkerhet har blivit centralt i det dagliga livet. Företagen räknar med kontinuerlig tillgänglighet och integritet av sin data samtidigt som privatpersoner över hela världen skickar och tar emot stora mängder med känslig information via fjärranslutningar. Cyberbrottslingar har svarat genom att skala upp sina attacker och gjort dem mer komplexa – och automatisering av attackerna har gjort att ingen är för liten för att angripas.

Acronis har förstått de framväxande utmaningarna inom dataskydd och utvecklat sina lösningar sedan 2017 för att möta de senaste prövningarna. När attacker med utpressningsprogram började riktas direkt mot backup-filer blev Acronis det första företaget som integrerade skydd mot utpressningsprogram med personliga lösningar för backup. Acronis fortsatte 2021 att expandera sitt fokus på cybersäkerhet och lade till hot-agnostiskt skydd mot skadlig programvara, kryptokapning och webbfiltrering. Lösningen utvecklades från backup till heltäckande personlig cybersäkerhet som inte bara skyddade backup, utan även enheter.

Acronis framgång med detta har inte passerat obemärkt, lösningen utsågs till Editor’s Choice av flera publikationer världen över. En utvärdering av det oberoende laboratoriet för säkerhetsforskning AV-TEST visade att integrationen av databackup och avancerad cybersäkerhet detekterade och blockerade 100 % av cyberattackerna.

Skydd för alla

Acronis Cyber Protect Home Office (tidigare kallad Acronis True Image) innefattar ett antal funktioner som motverkar moderna cyberhot och garanterar ett fullständigt dataskydd. Den unika integrationen av cybersäkerhet och backup i en enda lösning gör inte bara skyddet enklare och billigare utan innehåller dessutom avancerade funktioner som fristående lösningar inte klarar, exempelvis automatisk återställning av data som skadas under en attack av utpressningsprogram.

Det avancerade skyddet mot skadlig programvara har visats kunna stoppa de senaste cyberhoten i realtid, inklusive zero-day attacker som aldrig tidigare skådats. Skyddet täcker populära programvaror som videokonferensappar, t.ex. Zoom och Microsoft Teams, och hindrar angripare från att komma över data under överföring.

  • De senaste två åren har förändrat industrilandskapet för gott, ingen användare är för liten för att bli måltavla. Den unika kvaliteten hos våra företagslösningar är det integrerade cyberskyddet – att kombinera cybersäkerhet och säkerhetskopiering är det enda sättet att hålla dina kritiska data verkligt skyddade. Nu erbjuder vi Acronis Cyber Protect Home Office – för att skydda varje enskild person och hemmakontor i världen trots utmaningarna inom distansarbete och distribuerad IT-infrastruktur.
  • I takt med att fler människor fortsätter att arbeta hemifrån ser vi en konstant ökning av globala cyberattacker som riktar sig mot distansarbetare – och cyberbrottslingar som förlitar sig på att hemmakontor är mycket mindre skyddade. Backup utan cybersäkerhet är en dörr utan lås. Eftersom detta allt mer handlar om ett ”när, inte om” hot, finns det ingen annan lösning som ger ett lika enkelt, effektivt och säkert cyberförsvar både för PC och Mac som Acronis Cyber Protect Home Office, säger Larry O’Connor, vd för Other World Computing Inc.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>