Acronis gör cyberskydd tillgängligt kostnadsfritt för tjänsteleverantörer
Hem Säkerhet Acronis gör cyberskydd tillgängligt kostnadsfritt för tjänsteleverantörer

Acronis gör cyberskydd tillgängligt kostnadsfritt för tjänsteleverantörer

Publicerat av: Redaktionen

Som en del av Cyber Protection Week presenterar idag Acronis en ny kostnadsfri version av Acronis Cyber Protect Cloud, som är en prisbelönt lösning för tjänstleverantörer.

Acronis gör cyberskydd tillgängligt kostnadsfritt för tjänsteleverantörer

Den nya licensieringen gör det mer lönsamt för tjänstleverantörer att utforma och erbjuda heltäckande cyberskyddstjänster till en låg, eller ingen, initial kostnad.

Genom dagens tillkännagivande kommer företagets nuvarande Acronis Cyber Backup Cloud att utökas med cyberskyddsfunktioner såsom företagets världsledande backup, prisbelönta skydd mot skadlig programvara och hantering av skydd. Denna nya lösning får namnet Acronis Cyber Protect Cloud.

– Det är komplicerat, ineffektivt och dyrt för tjänstleverantörer att använda separata verktyg för att lösa olika IT-utmaningar. Genom att slå samman dataskydd, cybersäkerhet och hantering av skydd kan alla tjänsteleverantörer eliminera komplexitet och hanteringsproblem samtidigt som säkerheten stärks. Med den nya licensmodellen för Acronis Cyber Protect Cloud kan våra partners erbjuda överlägsna cyberskyddstjänster till sina kunder till en låg kostnad eller helt kostnadsfritt, säger Serguei Beloussov, Acronis vd och grundare.

Den nya versionen av Acronis Cyber Protect Cloud har en uppsättning cyberskyddsfunktioner tillagda utan kostnad eller baserat på löpande betalningar. Genom tillägg av avancerade skyddspaket såsom Advanced Backup, Advanced Security, Advanced Disaster Recovery och Advanced Management till Acronis Cyber Protect Cloud, får tjänstleverantörer flexibiliteten att utöka och anpassa sina tjänster efter varje kund.

Tydliga fördelar med integrerade lösningar

Uppdateringen av Cyber Protect kommer samtidigt som Acronis publicerar resultaten från undersökningen 2021 Cyber Protection Week där 4 400 IT-användare och -professionella runt om i världen tillfrågades. Ett av de viktigaste resultaten var att fler lösningar inte innebar bättre skydd. 80% av organisationerna kör nu upp till 10 lösningar samtidigt för att skydda sina data men trots det har över hälften av dessa företag råkat ut för dataförluster förra året.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00