VMware accelererar modernisering av applikationer med modulära multi-cloud-tjänster
Hem NyheterMolntjänster VMware accelererar modernisering av applikationer med modulära multi-cloud-tjänster

VMware accelererar modernisering av applikationer med modulära multi-cloud-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

VMware har i över 20 år stöttat viktiga företagsapplikationer i hela världen.

VMware accelererar modernisering av applikationer med modulära multi-cloud-tjänster

Marie Berner Moberg, Sverigechef, VMware

Fler än 300 000 verksamheter har byggt eller drivit mer än 85 miljoner workloads på VMware-lösningar, och strax över fem miljoner utvecklare bygger applikationer med VMwares teknik.

Idag presenteras VMware Cloud för att ytterligare hjälpa kunderna att dra fördel av multi-cloud och snabbare leverera moderna applikationer.

– Vi är på väg mot nästa steg i utvecklingen av moln och applikationer, säger Marie Berner Moberg, Sverigechef, VMware. IT-arkitekturerna blir mer distribuerade och baseras allt oftare på multi-cloud, samtidigt kommer snart moderna applikationer ta över från de traditionella. Utmaningen för varje CIO är att dra nytta av den här nya innovationen utan att bidra med mer komplexitet och fler risker. VMware Cloud är den enda molnlösningen idag som kunderna kan använda i datacentret och i alla typer av moln, vilket påskyndar moderniseringsresan med ökad flexibilitet och förbättrad säkerhet.

VMware Cloud är en distribuerad plattform för multi-cloud som gör det möjligt för verksamheter att påskynda moderniseringen av applikationer oavsett om det sker i datacentret, edge eller i molnet. Detta ger många fördelar för både utvecklare och IT-drift som ofta tvingas göra avkall inom viktiga områden. VMware Cloud ökar utvecklarnas produktivitet eftersom det är möjligt att bygga och distribuera applikationer för alla moln. Plattformen hjälper IT att modernisera infrastrukturen och driften, vilket leder till besparingar och minskar riskerna. I samband med lanseringen av VMware Cloud släpper VMware också nya erbjudanden som skapar en mer integrerad kundupplevelse:

  • VMware Cloud Universal: en flexibel abonnemangstjänst som förenklar inköp och förbrukning av VMwares multi-cloud-infrastruktur- och hanteringstjänster.
  • VMware Cloud Console: ett enda övervaknings- och hanteringsverktyg för VMware Clouds infrastruktur oavsett var den installeras.
  • VMware App Navigator: en ny tjänst för att kunna utvärdera och prioritera transformering av applikationer baserat på värdet av varje applikation.
  • VMware Cloud on AWS ger oss en säker miljö för våra applikationer, säger Sarah Lucas, Head of Infrastructure and Platforms, William Hill. Vi kan ta vår VMware Cloud-plattform och placera den direkt hos AWS. Vi kan också snabbt använda det publika molnet utan att först behöva kvalificera våra tekniska team och lära dem en annan molnmiljö. Hittills har vi migrerat fler än 3000 virtuella datorer och hundratals applikationer. Med VMware Cloud-plattformen har vi bättre skalbarhet och större möjlighet att leverera tjänster på ett snabbt och enhetligt sätt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>