Hem Nyheter Acronis lanserar nya utbildningsprogrammet #CyberFit Academy

Acronis lanserar nya utbildningsprogrammet #CyberFit Academy

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, meddelade idag lanseringen av det nya utbildningsprogrammet Acronis #CyberFit Academy som är ett program för utbildning och certifiering som vänder sig till Acronis partners.

Acronis lanserar nya utbildningsprogrammet #CyberFit Academy 2

Acronis lanserar nya utbildningsprogrammet #CyberFit Academy

Förutom kurser för partners kommer Acronis #CyberFit Academy också att erbjuda program för slutanvändare. Ambitionen är att utbilda en miljon personer till 2022.

Utbildningen fokuserar på områdena teknik, utveckling och försäljning och syftar till att öka kompetensen hos Acronis partners ytterligare inom cyberskydd för att kunna hjälpa kunder med skräddarsydda lösningar. I samband med starten av Acronis #CyberFit Academy, kommer alla kurser och all certifiering under 2020 ges till befintliga partners kostnadsfritt. Kurserna kommer finnas tillgängliga via Acronis Partner Portal och kommer att vara direkt integrerad med Acronis huvudprodukter. Träningen sker online i ollika delar för att underlätta en kontinuerlig inlärning.

– Framgångarna för Acronis bygger på de framgångar som våra partners har vilket gör det extra viktigt för oss att ha en aktiv och skalbar utbildningsplattform som täcker Acronis hela ekosystem. Genom att leverera värdefullt innehåll på ett förenklat sätt direkt till tjänsteleverantörer, deras personal och deras kunder kan Acronis förse partners med nödvändiga verktyg för framgång, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och VD.

Plattformen kommer att kunna ge träning och helt nya certifieringskurser för #CyberFit på över 20 olika språk med ett fokus på tre huvudområden: försäljning, teknik och utveckling:

  • Försäljning: Kurserna är tänkta att ge råd till säljare och marknadsförare om hur man positionerar Acronis-produkter på bästa sätt samt ger nödvändig bakgrundskunskap som kan förmedlas till
    kunder.
  • Teknik: Dessa praktiskt orienterade lektioner är tänkta att ge IT-proffesinella en fördjupad kunskap om hur lösningarna Acronis Cyber Cloud och Acronis Cyber Protect 15 kan användas.
  • Utveckling: Ger programutvecklare kunskap om automatisering och integrering av program från tredje part med Acronis Cyber Cloud. I denna praktiskt orienterade kurs får deltagarna lära sig om, och prova på, produktens alla funktioner i molnet.

Plattformen kommer att finnas tillgänglig via lokala partners och företagens egna portaler. Acronis har dessutom meddelat att det blir möjligt att anpassa kurser för partners så att de svarar mot särskilda behov.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>