Hem Säkerhet Acronis presenterar utökade funktioner för cyberskydd för SAP HANA

Acronis presenterar utökade funktioner för cyberskydd för SAP HANA

Publicerat av: Redaktionen

Användare kan nu säkerhetskopiera hela sin databas och få fram verksamhetskritiska data på några minuter

Acronis presenterar utökade funktioner för cyberskydd för SAP HANA 3Acronis, en global ledare inom cyberskydd, presenterar idag en utökning av funktionerna för säkerhetskopiering och hämtning i Acronis Backup till SAP HANA-data. Acronis innovativa lösning för datahantering skyddar nu hela databasen utan behov av djuplodande kunskaper om SAP HANA.

Stora företag ansvarar numera för större datamängder än någonsin tidigare. Storföretagen lagrar faktiskt mer data än världens alla endpoints sammantaget. Dessa data kommer från källor i hela världen, dygnet runt, i olika format och på många olika plattformar.

För att få en flexibel datahantering och öka sin effektivitet har över 27 000 storföretag valt SAP HANAdatabaser. Med så mycket data som kommer in i dessa databaser och analyseras kontinuerligt i realtid är ett heltäckande skydd viktigt. Säkerhetskopior skapas regelbundet och data kan hämtas från dessa direkt vid behov. Numera är det snabbare och enklare tack vare nya skriptbaserade stödet för SAP HANA säkerhetskopiering och hämtning i Acronis Backup.

SAP HANA är den senaste plattformen som stöds av Acronis Backup som kopplar samman ytterligare över 20 andra fysiska, virtuella, programbaserade, molnbaserade, mobilbaserade och endpointbaserade system. Dessutom är detta nya stöd för SAP HANA säkerhetskopiering och hämtning det första steget mot en bättre koppling mellan Acronis cyberskydd och de globalt erkända funktionerna för datahantering för storföretag i SAP HANA.

För Acronis är stödet för dessa mycket populära storföretagslösningar ytterligare ett bevis på strävan att leverera ett enkelt, effektivt och säkert cyberskydd som ger heltäckande säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och skydd för alla data, program och system. För storföretagen betyder Acronis stöd av SAP HANA att totalt cyberskydd och tillgänglighet av data nu är enklare än någonsin. För ytterligare information, besök https://www.acronis.com/sv-se/business/backup/sap-hana/.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>