AddPro expanderar i Danmark – IGEN
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER AddPro förvärvade i höstas 4dimensions i Danmark

AddPro förvärvade i höstas 4dimensions i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

AddPro förvärvade i höstas 4dimensions i Danmark med kontor i Köpenhamn och på Jylland.

Efter ett mycket framgångsrikt första halvår tillsammans med snabb organiskt tillväxt fortsätter AddPro sin tillväxtresa i Danmark med ett nytt förvärv.

Denna gång är det SystemGruppen på Jylland som förvärvas och hälsas välkomna till AddProfamiljen.

4dimensions utgör plattformen för AddPros verksamhet i Danmark som namnändrades till AddPro den 3 maj. I förra veckan genomfördes ett förvärv av ett annat bolag med snarlikt namn, SystemCenter, även den verksamheten med fokus på den Jylländska marknaden.

Båda verksamheterna bidrar aktivt med sin kompetens, tillväxt och geografi till att skapa Nordens ledande Business Transformation Partner för företag och organisationer avseende Cloud & Application Solutions. AddPro stärker med detta ytterligare sitt erbjudande på den Nordiska marknaden.

AddPro är inne i en mycket expansiv fas, både organiskt och genom förvärv, och med ett sammantaget erbjudande, större geografisk marknad och kundbas kommer AddPro i både Sverige och Danmark att utvecklas än starkare till fördel för både kunder och medarbetare.

AddPro expanderar i Danmark – IGEN

AddPro och Systemgruppen

”Den danska marknaden är mycket intressant och dynamisk och vi har nu etablerat oss som en mycket innovativ och relevant aktör under Christian Arndts ledning men vi är långt ifrån klara”, säger Nicklas Persson, CEO och en av grundarna av AddPro.”På ca: sex månader har vi nu etablerat oss med en verksamhet som omsätter över 300 MSE på den danska marknaden och närmar oss 150 medarbetare vilket gör oss till en intressant och strategisk samarbetspartner för många danska företag och organisationer” fortsätter Nicklas Persson.

”Vi ser fortsatt mycket stora affärsmöjligheter att fortsätta växa och utveckla vår- och våra kunders affärer i både Sverige och Danmark och planerar att inom kort annonsera nya spännande aktiviteter till marknaden i Norden” avslutar Nicklas Persson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00