Verizon Business blir Bertelsmanns globala partner för nätverkstransformation
Hem NYHETERNÄTVERK Verizon Business blir för andra gången Bertelsmanns globala partner för nätverkstransformation

Verizon Business blir för andra gången Bertelsmanns globala partner för nätverkstransformation

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business har för andra gången valts ut av Bertelsmann, ett media-, tjänste- och utbildningsföretag, för att transformera sin globala nätverksinfrastruktur och förblir en av företagets globala partners för nätverkstransformation.

Verizon kommer att driftsätta en Network-as-a-Service (NaaS)-lösning, som fokuserar på ett globalt managerat Software Defined-WAN (SD-WAN)-nätverk som stöds av virtualiserade säkerhetsfunktioner över Bertelsmanns verksamhet i Amerika såväl som i dotterbolag i APAC- och EMEA-regionerna.

Bertelsmann har sitt huvudkontor i Tyskland och är ett av världens största medie-, tjänste- och utbildningsföretag. Bolaget är verksamt i cirka 50 länder runt om i världen. Dess dotterbolag inkluderar underhållningsgruppen RTL Group, Penguin Random House, BMG, tjänsteleverantören Arvato, Bertelsmann Printing Group, Bertelsmann Education Group och Bertelsmann Investments. Bertelsmann har cirka 130 000 anställda och genererade intäkter på 17,3 miljarder euro.

Tillförlitlighet, säkerhet, stabilitet och innovation var högt prioriterade på Bertelsmanns agenda vid omvalet av nätverkspartner, vilket Verizons meritlista hade bevisat som en av Bertelsmanns partners under migrationsresan av första generationen som påbörjades 2016.

Verizon Business blir Bertelsmanns globala partner för nätverkstransformation ”Att omvandla en global verksamhet för att bli mer flexibel och kunna konkurrera i den snabbrörliga digitala miljön är avgörande för att behålla en konkurrensfördel på marknaden,” säger Scott Lawrence, Group Vice President för Verizon Business i EMEA. ”NaaS-ramverk med nästa generations nätverk och säkerhet kombinerar tillförlitlighet med kraften i konkurrenskraftig smidighet för globala företag. Med tanke på den grundläggande betydelsen av dessa nätverk är det avgörande att företag ansluter sig till en partner som har dokumenterad erfarenhet och förstår vikten av säkerhet inom denna kärntjänst.”

Nästa generations SD-WAN-nätverk har säkerhet inbyggd i sin kärna. Verizon Advanced SASE tillhandahåller en universellt distribuerad, identitetscentrerad nätverks- och säkerhetsplattform, som garanterar att Bertelsmanns slutanvändare och enheter på alla platser är säkert anslutna.

”Ett stabilt och säkert globalt nätverk är nyckeln för att vår verksamhet ska bli framgångsrik och för att utnyttja de nya affärsmöjligheter som den smidiga, digitala världen erbjuder,” säger Jochen Grochtdreis, Senior Vice President Corporate IT från Bertelsmann. ”Vår verksamhet är väldigt beroende av kvaliteten på vårt nätverk. Det var avgörande att vi sammanstrålade med en teknikpartner vi litade på som hade bevisad global erfarenhet, en meritlista inom vår grupp och delade vår vision om hur nätverket skulle stödja den föränderliga transformationen i vår verksamhet. Verizon Business har varit vår pålitliga nätverkspartner under de senaste fem åren och vi är övertygade om att de också är rätt partner för vår framtid.”

 Vad Network as a Service är och varför det är viktigt

Verizon Business nätverk som en tjänst (NaaS) är en on-demand-lösning som använder den senaste anslutnings-, nätverks- och säkerhetstekniken. On-demand-erbjudandet tar flera tekniker och levererar en enda lösning till kunden för att möjliggöra deras digitala transformation. När tekniken utvecklas kommer kunder som Bertelsmann att ha den senaste tekniken nästan omedelbart och kan fokusera på det som betyder mest för dem.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00