Aderian förvärvar One IT Partner
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Aderian fortsätter sin expansion och förvärvar One IT Partner

Aderian fortsätter sin expansion och förvärvar One IT Partner

Publicerat av: Redaktionen

Aderian fortsätter sin expansion och förvärvar One IT Partner, en etablerad IT-leverantör baserad i Linköping, Motala, och Åtvidaberg.

One IT Partner är känt för sitt breda sortiment av IT-produkter och omfattande erfarenhet av skräddarsydda IT-lösningar som möter företagsbehov.

One IT Partner, ett familjeföretag grundat 1973, har sedan dess varit en pålitlig helhetsleverantör inom IT i hela Östergötland. Med kontor i Motala, Linköping och Åtvidaberg strävar företaget efter att erbjuda sina kunder en personlig service i världsklass, vilket har resulterat i starka och långvariga relationer.

”Det är såklart väldigt kul att vi stärker vår närvaro i Östergötland vilket vi ser stora fördelar med både till nya och befintliga kunder. Geografisk expansion är något som är viktigt för vår strategi och vi kommer att fortsätta växa med bolag som passar in i gruppens struktur och strategi. Vi är glada över att vi lyckats få One IT Partner att ansluta till Aderian Group och ser fram emot en riktigt spännande resa framåt!
säger Christian Dempe, VD för Aderian Group.”

Aderian förvärvar One IT Partner

Johan Ekberg, VD One IT Partner & Christian Dempe, Koncernchef/VD Aderian

”Jag är väldigt glad över detta naturliga steg i One IT Partners tillväxt. Vi har länge känt att vi behöver ingå i ett större sammanhang för att växa och kunna erbjuda mer värde till nya och befintliga kunder samt våra medarbetare. Det är glädjande att kunna addera nya tjänster samtidigt som vi stärker vår närvaro på fler platser i landet.”
säger Johan Ekberg, VD One IT Partner.

One IT Partner kommer att fortsätta verka under sitt befintliga namn och ledning. Sammanslagningen kommer att skapa synergier och öppna upp nya möjligheter för att förbättra kundupplevelsen och leverera ännu högre kvalitet inom IT-tjänster.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00