Advania har anställt hundratjugo nya medarbetare under 2020
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREADVANIA Advania har anställt hundratjugo nya medarbetare under 2020

Advania har anställt hundratjugo nya medarbetare under 2020

Publicerat av: Redaktionen

2020 är för många ett år som präglats av permitteringar och uppsägningar.

Advania har anställt hundratjugo nya medarbetare under 2020

Tomas Wanselius, vd, Advania

Men det har också varit ett år då digitaliseringen gått snabbare än någonsin.

Ökad efterfrågan och fokus på kunden har gjort att IT-bolaget Advania kunnat fortsätta sin tillväxtresa under 2020 – och under året har hundratjugo nya medarbetare anställts.

Advania, som erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till företag, myndigheter och offentliga verksamheter, har under 2020 haft en stark tillväxt trots en tid av ovisshet och förändring.

Kombinationen av att bibehålla och utveckla befintliga kunder med ett parallellt arbete av att etablera nya affärer resulterade i ett ökat behov av att stärka upp personalstyrkan internt.

– När vi förstod omfattningen av covid-19 blev vi som många andra fundersamma över hur pandemin skulle påverka oss och våra kunder. Det tog inte lång tid innan vi mobiliserade oss och bestämde att vi ska fortsätta göra det vi är bäst på, att göra det enkelt för våra kunder att växa med IT. Pandemin har gjort att förändringstakten för digitalisering går snabbare än någonsin, och det är där vi är med och bidrar – vilket ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi, säger Tomas Wanselius, vd för

Då det stora kundfokuset är genomgående i Advanias verksamhet och många beslut fattas nära kunderna, så är flexibilitet och transparens två viktiga ledord för Advanias medarbetare. Under tillväxtresan har fokus legat på att bibehålla Advanias företagskultur, där äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar är viktiga grundpelare.

– Vår kunskap, erfarenhet och närvaro hos kunderna har varit avgörande och vi är ständigt på jakt efter nya talanger. Det känns därför väldigt bra att vi, trots pandemin, haft möjligheten att anställa 120 nya kollegor under året, säger Tomas Wanselius.

Advanias fokusområde för 2021 förblir detsamma – att vara agila, flexibla och målinriktade – med lyhördhet för organisationens och kundernas välmående.

– Vår framgång ligger i att vi är nära kunden och att vi fokuserar på att hjälpa dem utveckla sina verksamheter. Kunderna efterfrågar så mycket mer än teknik idag och vill ha med sig oss som strategiska rådgivare i de beslut som tas, vilket såklart känns fantastiskt, säger Tomas

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00