Hem NYHETER AFC Ajax väljer Acronis som sin officiella cyberskyddspartner

AFC Ajax väljer Acronis som sin officiella cyberskyddspartner

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cyberskydd har tillsammans med AFC Ajax, en välkänd fotbollsklubb i Nederländerna, tecknat ett flerårigt partnerskapsavtal.

AFC Ajax väljer Acronis som sin officiella cyberskyddspartner 2

Donny van de Beek

Som officiell cyberskyddspartner till AFC Ajax kommer Acronis att spela en tydlig och viktig roll vid Ajax akademi ”De Toekomst” (Framtiden) och Johan Cruijff Arenan. Acronis kommer att förse AFC Ajax med de senaste cyberskyddslösningarna för att optimera bearbetning av data och hjälpa laget att förbättra sin prestation både på och utanför fotbollsplanen.

  • Acronis är en global marknadsledare och ett teknikbolag som kommer fortsätta att bidra med teknik och innehåll som stöder våra tillväxtmål. Vi kommer också att använda deras cyberskyddslösningar och AI-kunnande vid vår akademi De Toekomst där de blir ny sponsor av tröjor för Ajax-ungdomarna, säger Menno Geelen, Commercial Director på AFC Ajax.

Edwin van der Sar, som är Managing Director på AFC Ajax tillägger:

  • Data och innovation blir allt viktigare för oss, både som fotbollsklubb och som organisation. Integritet och datasäkerhet är därför minst lika viktigt. Med Acronis har vi en pålitlig och kunnig partner som lagrar och skyddar våra data samt gör dem lättillgängliga. De kommer att göra det på De Toekomst där massor av data samlas in och behandlas, men också i Johan Cruijff Arenan och i våra aktiviteter som rör fotboll och affärer på andra platser i världen. Acronis expertis inom artificiell intelligens och maskininlärning (AI/ML) kommer att ytterligare optimera vår affärsverksamhet.

AI/ML-projekten kommer att hjälpa klubben att behandla tillgängliga data så att de kan förbättra beslut både när det gäller matcher och affärer. Acronis arbetar intensivt med forskning och utveckling av AI/ML och kommer senare att gå ut med mer information om projektet tillsammans med AFC Ajax.

Acronis lösningar baseras alltid på cyberskyddets fem aspekter: säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd. Detta gör att de data som skyddas och hanteras av Acronis-lösningarna inte bara är säkra utan också lättillgängliga utan att dra ner tempot för organisationens dagliga verksamhet.

  • Vi tror på vikten av att skapa partnerskap runt tekniken inom sporten. Ajax har kommit långt när det gäller insamling av data och tillsammans planerar vi att analysera data så att de kan fatta strategiska beslut, både sportsliga och kommersiella, som förbättrar lagens prestationer och organisationen i sin helhet. Vi är därför stolta över partnerskapet och kommer att hjälpa dem att bli #CyberFit, säger Jan-Jaap Jager, styrelseledamot och Senior Vice President på Acronis.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00