Hem EVENTEvent Bevakning Affären just nu enligt BOX CEO Aaron Levie: hjälpa kunden säkra sitt innehåll

Affären just nu enligt BOX CEO Aaron Levie: hjälpa kunden säkra sitt innehåll

Publicerat av: Redaktionen

BoxWorks 19:Utrikesdepartementet i USA ska börja  använda Box Shield.

Affären just nu enligt BOX CEO Aaron Levie: hjälpa kunden säkra sitt innehåll 4

Box CEO Aaron Levie på Moscone-centret i San Francisco

Box CEO Aaron Levie menar att det som skiljer Box från konkurrenterna är säkerheten. Hur man tar sig an just säkerheten när man säkrar arbetet för kunden. Datan krypteras och kan svårligen avkrypteras. Mänskliga faktorn står för största delen av den information som hamnar i fel händer. Vad gäller den saken har Box tittat på vilka funktioner som behövs för att öka säkerheten. Produkten Box Shield är ett system för att säkra affärsprocesser.

“Vi har en helt unik möjlighet att säkra vår plats på marknaden för säkerhet,” säger Aaron.

Box höll sitt årliga event för partners på Moscone-centret i San Francisco förra veckan. Box presenterade många nyheter varav några rörde produkterna Box Shield och Box Relay och integrationer med IBM, Slack och Microsoft Teams.

I inledningen av första presentationen i aulan slog Box medgrundare och CEO Aaron Levie fast att Box vill försäkra sig om att företagets kunder kan förändra sig själva. Han sa också att en viktig fråga är hur man blir så produktiv som möjligt i den digitala världen.

Levie nämnde många kunder som redan använder Box för att dela dokument i molnet som Morgan Stanley, NASA och AstraZeneca.

En kvinna från USAs utrikesdepartement ingick i en paneldiskussion dag två under konferensen och sa att hennes departement ska till att börja använda Box Shield. Något hon ser fram emot. Det kommer att bli en stor förändring (man förstod att hon menade förbättring) för dem och för alla andra som använder Box Shield, sa hon.

Box tillkännagav Shield förra året och har redan kommit med en bra version som ska uppdateras inom kort. Den förbättrade versionen blir tillgänglig i Boxtjänsten i slutet av oktober.

Box Collections

Box presenterade också en helt ny tjänst, Box Collections, som innebär att det ska bli lätt att organisera sina dokument och mappar efter behov och personliga preferenser. I praktiken innebär det att det finns en ny plats i Box där det innehåll som är mest personligt relevant för användaren samlas. Filer kan till exempel organiseras efter ämne eller projekt, och utan att ändra på filstrukturen i företagets Boxtjänst. Det kommer även finnas snabblänkar som underlättar navigeringen. Box Collections kommer bli tillgänglig i beta under fjärde kvartalet i år.

Box Shields-funktioner

Affären just nu enligt BOX CEO Aaron Levie: hjälpa kunden säkra sitt innehåll 5

Om man går lite mer in på vad Box Shield innebär, som ändå trots allt annat kändes som ett huvudnummer på konferensen i år, så försäkrar kunden sig alltså om att data inte ska kunna läcka av misstag. Admin kan bestämma vad foldrar heter och hur de fungerar genom att plocka ihop flera valbara säkerhetskontroller. Det finns restriktioner för att fastslå vem som har tillgång till delade länkar. Externa partners kan listas som godkända eller hållas ute beroende på hur känslig information det gäller.

Det finns också en funktion för att begränsa hur användare kan ladda ner filer och foldrar i olika applikationer.

Det går även bl a att införa regler för vilka applikationer från tredje part eller anpassade appar användare får ladda ner känslig information från.

Begränsa också antalet FTP-överföringar.

Förutom klassificeringar för att begränsa och öka säkerhet kan man upptäcka onormala och felaktiga beteenden både internt och externt.

Med hjälp av maskininlärning kan Box Shield hitta och skicka notifikationer till admin om möjliga hot.

Simplify how you work

“Simplify how you work” stod det på stora skärmar när vi bänkade oss för att höra de huvudsakliga presentationerna, med all publik på samma presentation samtidigt, i en stor aula. Box ger sig in i leken om hur vi ska jobba. Det är lätt att säkra innehållet, uppnå säkerhet, med Box stod det. Allt som behövs är ett enda klick. Ett tredje budskap är att det går att komma närmare kunden med Box.

“Take your seats,” sa speakerrösten.

Några Box-kunder sa så här:

Ett företag sa att de hoppas bli bättre på analys i framtiden. Box har redan hjälpt dem att bli bättre på data och dashboards, styrsystem. De fattar redan bättre beslut.

En intressant sak, för den som är intresserad av utvecklingen i samhällen världen över, berättade en organisation som använder Box inom välgörenhet om. Hjälpbehövande frågar inte bara efter filtar, kläder och mat längre, sa företagets representant. De frågar också direkt efter Wi-fi för att kunna kontakta sina närmsta vänner.

Best-of-breed-debatt på PagerDuty

Affären just nu enligt BOX CEO Aaron Levie: hjälpa kunden säkra sitt innehåll 6IT-Kanalen, som var med bland pressen som följde konferensen på plats i San Francisco, fick också lyssna på en paneldebatt om best-of-breed, att ha en produkt som räknas som “bäst”, vid ett besök på företaget PagerDuty. Där deltog förutom Box även Zoom och Slack. Panelen pratade bland annat om problemet att en kund köper lösningar men att värde uteblir när de inte används. Man gick så djupt i ämnet att man talade om olikheter mellan köpare och användare. I företagsvärlden måste dessa bådas behov balanseras. En fördel som SaaS-industrin har är att all användning är lätt mätbar.

Box CEO tog sig tid att möta pressen

Dagen innan konferensen mötte medgrundaren och Box CEOn Aaron Levie pressen. Det var journalister från USA, Kanada, EMEA, Japan och Australien.

Aaron sa bland annat att dokument blir kvar också på framtidens arbetsplats. Dokument är en så bra metod för att flytta runt information att den behövs, sa han. Antalet dokument kommer faktiskt att öka.

När det gäller framtidens arbetsplats så är hans syn på den likadan som den man har på andra bolag som Google, Microsoft och Dropbox. Alla i branschen har likadana referenser när det gäller den saken, sa han.

Om man tittar på hur affären ser ut just nu för Box, säger Aaron, så handlar den om  hur en kund bäst säkrar sitt innehåll.

Han sa också att när det gäller appar som ger stöd åt produktiviteten på arbetsplatsen så har man nått momentum. Där det fortfarande finns ett gap att fylla är vad det gäller en mer fullständig förändring av hur företag jobbar. Aaron nämnde särskilt ERP, affärssystem, och HR, personalavdelningens arbete. Där finns det stora möjligheter för Box i framtiden.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00