Rekordmånga anmälda till digital Forskarlunch
Hem EVENTEVENT BEVAKNING Rekordmånga anmälda till digital Forskarlunch

Rekordmånga anmälda till digital Forskarlunch

Publicerat av: Redaktionen

Temat är ”Digital förändring – så kan ditt företag dra nytta av den nya tekniken” och föreläser gör John Jeansson, Ekon.dr. Universitetslektor vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet.

Rekordmånga anmälda till digital Forskarlunch

Utifrån hans studie kommer han att få oss att förstå kopplingen mellan företagens digitala initiativ och ökad konkurrenskraft.

Om konsten att dra nytta av den digitala teknikens möjligheter. Om vikten av, och utmaningen med, att tänka digitalt för ett lyckat förändringsarbete.

– Antalet deltagare denna gång är mer än dubbelt så många jämfört med den första digitala Forskarlunchen som hölls i maj 2020, berättar Stefan Uppman som är moderator vid eventet. Vi är denna gång lika många som vi brukar vara vid en välbesökt fysisk Forskarlunch – 85 anmälda deltagare.

TID klockan 12.00-12.45
DATUM tisdag 16 mars
PLATS alla deltar digitalt på distans via egen dator eller mobil
ARRANGÖR Videum Science Park och Linnéuniversitetet

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00