Årets Digital Business Live 23 oktober med talare från IKEA och analyshuset Radar
Hem Nyheter Årets Digital Business Live 23 oktober med talare från IKEA och analyshuset Radar

Årets Digital Business Live 23 oktober med talare från IKEA och analyshuset Radar

Publicerat av: Redaktionen

För femte året i rad arrangeras Digital Business Live, Bariums årliga event som handlar om digitalisering av affärsprocesser, processautomatisering och digital transformering.

Årets Digital Business Live 23 oktober med talare från IKEA och analyshuset Radar 2Den 23 oktober bjuder molntjänstföretaget Barium in Robert Pernetun från IKEA, samt Hans Werner från Radar Ecosystems för att dela erfarenheter kring digitalisering, solution management och industrialisering av IT. Eventet kommer ske i form av ett kostnadsfritt eftermiddagsseminarium som Barium arrangerar i Epicenter, mitt i hjärtat utav Stockholm.

Bara ett par dagar efter att inbjudan gått ut har över 100 personer från Sveriges största företag och offentliga verksamheter anmält sig, och vi ser ett otroligt stort intresse kring digitalisering och utveckling av applikationer utan kod.

Eftermiddagen inleds med en presentation av Barium som kommer dela sina framtidsspaningar och tankar kring digital transformering och vad som krävs för att lyckas med den. Därefter tar agendan vid.

Axplock ur agendan:

IKEA – FROM NEED TO SOLUTION

Robert Pernetun

En samverkansmodell mellan Business och IT med exempel ifrån verkligheten. En framgångsrik implementering och förvaltning av IT-lösningar kräver ett gott samarbete mellan verksamheten och dess interna och externa leverantörer. Hos IKEA har en samverkansmodell tagits fram där IT involveras tidigt när initiativ startar ute i verksamheten. Modellen innefattar kontaktytor på flera olika nivåer, och uppmuntrar ett tätt samarbete mellan beställare och utförare. Robert Pernetun på Business Solution Range & Supply kommer berätta hur behovet uppstod, och hur de har tagit fram ett arbetssätt som har visat sig framgångsrikt

RADAR – INDUSTRIALISERINGEN AV IT

Hans Werner

Analyshuset Radar har framtidsspanat och utforskat kommande trender för att hjälpa oss ta bättre beslut gällande våra digitala landskap. En viktig trend att ta hänsyn till är det som kallas industrialiseringen av IT där vi får en produktion av IT-tjänster och produkter i en stor volym. IT går från småskaligt hantverk och handknackad kod till massproduktion av datacenter och färdiga byggblock för att skapa applikationer. Hur kommer detta påverka din vardag?

Förutom dessa två spännande talare kommer ytterligare personer att presenteras löpande under hösten. Håll er uppdaterade genom att följa vår anmälningssida: https://www.barium.se/digital-business-live-2018

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>