IT-säkerhetsföretaget Sophos fortsätter att visa en stark utveckling
Hem Nyheter IT-säkerhetsföretaget Sophos fortsätter att visa en stark utveckling

IT-säkerhetsföretaget Sophos fortsätter att visa en stark utveckling

Publicerat av: Redaktionen

Under räkenskapskvartalet som slutade den 30 juni ökade IT-säkerhetsföretaget Sophos omsättningen med 24 procent och efterfrågan på de prenumerationsbaserade tjänsterna ökade samtidigt med 27 procent.

IT-säkerhetsföretaget Sophos fortsätter att visa en stark utveckling 1

Ola Björling, ansvarig för Sophos i Norden och Baltikum

Försäljningen av tjänsteplattformen Sophos Central och molntjänsten Intercept X visade under perioden också en positiv utveckling.

– Sophos fortsätter att erbjuda innovativa, användarvänliga och effektiva lösningar inom cybersäkerhet. Hoten har aldrig varit fler än nu och många IT-avdelningar måste hantera säkerheten med mer automation och större inslag av AI. Här har Sophos ett starkt erbjudande som matchar marknadens behov, kommenterar Ola Björling, ansvarig för Sophos i Norden och Baltikum.

– I Norden ser vi en väldigt stark utveckling. Omsättningen ökar och vi arbetar för att flytta fram positionerna ytterligare. Det innebär också att vi under det närmaste året behöver rekrytera ytterligare medarbetare, avslutar Ola Björling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>