Hem Nyheter Unit4 ingår nya strategiska partnerskap inför lanseringen av nästa generations affärssystem

Unit4 ingår nya strategiska partnerskap inför lanseringen av nästa generations affärssystem

Publicerat av: Redaktionen

Unit4, en ledande leverantör av molnbaserade affärssystem, har ingått strategiska produkt- och innovationspartnerskap med AvalaraImmedis samt svenska Pagero för att öka nyttan av sina lösningar för tjänstesektorn.

Unit4 ingår nya strategiska partnerskap inför lanseringen av nästa generations affärssystem 3Som del av en global strategi för att växa sitt partnerekosystem och utöka sina globala produktfunktioner kommer Unit4:s partners att spela en viktig roll för att stödja och leverera molnlösningar med en global räckvidd som fungerar direkt för sina kunder. Det gäller inte minst de möjligheter Unit4 ERPx skapar för kunder som jobbar inom ekonomi.

Unit4:s partnerskap med Pagero, världens största öppna affärsnätverk, med huvudkontor i Göteborg, möjliggör automatiseringsfunktioner för Purchase-to-Pay (P2P), Order-to-Cash (O2C) och global Reach & Compliance för e-fakturor.

– Vi är mycket glada över de helhetsfunktioner som Pagero och Unit4 genom partnerskapet nu kan erbjuda våra gemensamma kunder. Genom att gå samman och integrera våra molnplattformar får Unit4-kundbasen tillgång till hela Pagero-nätverket, inklusive våra globala kompatibilitetstjänster för e-fakturor, säger Alexander Jansson, partneransvarig på Pagero.

Unit4 ERPx som nu lanseras är nästa generations molnbaserade affärssystem för medelstora företag och organisationer. ERPx levererar fullt integrerad ERP, HCM och FP&A, baserad på en enhetlig arkitektur, med snabb implementering och branschspecifika innovationer som fungerar direkt.

Genom Unit4:s mikrotjänstbaserade SaaS-arkitektur ger ERPx en plattform för partnerinnovation. ERPx unika integrationsverktyg och verktygslåda som bygger på “low code” innebär dessutom att man som partner kan påskynda implementeringen och integrationen av specialiserade lösningar som är gemensamma för kundens bransch.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>