Asbjörn Ejsing ny Head of Managed Infrastructure på Fujitsu Sverige

Asbjörn Ejsing har tillträtt tjänsten som Head of Managed Infrastructure Services på Fujitsu. Han har en gedigen bakgrund från motsvarande ansvarsområden och kommer närmast från en liknande roll på ett stort IT-tjänsteföretag.

Asbjlrn Ejsing Fujitsu
Asbjlrn Ejsing, Head of Managed Infrastructure Fujitsu Sverige

På Fujitsu kommer han att ansvara för Fujitsus IT-infrastrukturtjänster inom arbetsplats, datacenter och service desk, vilket exempelvis omfattar datahallar och Fujitsus rikstäckande nät av fältservicetekniker.

  • -Jag tycker att det känns väldigt spännande och enormt inspirerande att ta steget över till Fujitsu. Det som attraherade mig med Fujitsu är det stora fokus som finns på nya och innovativa sätt amtt addera värde till våra infrastrukturkunder. Då tänker jag särskilt på vårt mobila erbjudande där Fujitsu är historiskt starka samt även Hybrid IT inom Cloud-området. Jag har bara hunnit jobba en kort tid, men har redan slagits av den passion och det driv som finns bland medarbetarna.. Det känns väldigt roligt, säger Asbjörn Ejsing.
  • -Vi är väldigt glada över att Asbjörn vill vara med på Fujitsus spännande resa framöver. Han har med sig precis rätt erfarenheter och kommer att spela en viktig roll i vårt arbete för att stärka den globala leveranskapaciteten till våra kunder, samtidigt som vi förstärker den lokala närvaron. Det är en viktig del av vårt erbjudande, både mot stora kunder med global närvaro som Husqvarna och i vårt lokala arbete med att erbjuda kvalitativa och konkurrenskraftiga IT-tjänster, säger Karin Schreil Jonsson, vd på Fujitsu Sverige.

Post Comment