Åtta.45 väljer Canon som partner för sin stora investering i ny teknikplattform
Hem PRODUKT NYHETERKAMERORCANON Åtta.45 väljer Canon som partner för sin stora investering i en ny teknikplattform för digitalt tryck

Åtta.45 väljer Canon som partner för sin stora investering i en ny teknikplattform för digitalt tryck

Publicerat av: Redaktionen

Vi är mycket stolta och glada över att kunna meddela att Åtta.45 Tryckeri AB i Sverige väljer Canon som partner för sin stora investering i en ny teknikplattform för digitalt tryck.

Till Åtta.45 kommer Canon att leverera en inkjetpress med rullmatning i ProStream 3000-serien, lösningar för den arkmatade inkjetserien VarioPrint iX3200 och dessutom flera imagePRESS 1350/1000-skrivare – Canons allra senaste tonerskrivare.

Kommentarer från vd Erik Mauritzon samt produktionsansvarig Tomas Reinhed på Åtta.45 Tryckeri AB:

”Åtta45 kan nu erbjuda kunderna en kombination av leveranser på alla digitala kanaler och en enastående inkjetplattform för digitalt tryck från Canon. På så sätt kan vi ge ett unikt erbjudande till våra kunder för att kombinera smarta lösningar med personaliserad digital kommunikation på individnivå via digitala kanaler och traditionella högkvalitativa trycksaker.

Canon levererar också vår CCM-plattform. Där kan våra kunder skapa och leverera personaliserad förenlig kundkommunikation i alla kanaler – från en enda central plattform.

Vi samarbetar även med ett detaljerat försäljnings- och marknadsföringsprogram från Canon, för att ta våra medarbetare och affärsutveckling till nästa nivå.”

Åtta.45 väljer Canon som partner för sin stora investering i ny teknikplattform

Åtta.45 väljer Canon som partner för sin stora investering i en ny teknikplattform för digitalt tryck.

Marcus Wassborn, affärsutvecklingschef:

”Åtta45 har investerat i både teknik och en organisation för att kunna utveckla erbjudandet inom kundkommunikation, oavsett kanal och på mottagarens villkor. Organisationens ökade kompetens kopplat till avancerad inkjetteknologi, kuverteringsmöjligheter för postala utskick samt output i digitala kanaler hanterade av Inspire, en CCM-plattform i världsklass, gör Åtta45:s erbjudande svårt att slå.”

Matteus Celinski, Country Manager, Production, Canon Svenska AB:

”Vi på Canon har i samarbete med Åtta.45 utvecklat och aktivt varit delaktiga i den omställning från offsettryck till digitala produktionslösningar som varit nödvändig för att vara konkurrenskraftig på marknaden.

Vi har nu tillsammans utvecklat och implementerat en helt ny affärsmodell och organisation. Canon levererar mjukvarulösningen för att kunna hjälpa kunderna att skapa och leverera kundkommunikation i alla digitala kanaler från en enda central CCM plattform.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00