Canon presenterar sina senaste PIXMA bläckstråleskrivare och nya scanners i serien CanoScan
Hem PRODUKT NYHETERKAMERORCANON Canon presenterar sina senaste PIXMA bläckstråleskrivare och nya scanners i serien CanoScan

Canon presenterar sina senaste PIXMA bläckstråleskrivare och nya scanners i serien CanoScan

Publicerat av: Redaktionen

Canons nya PIXMA-skrivare och CanoScan-scannrar är smarta, snabba och ger fantastisk prestanda både för hem och kontor

Canon presenterar sina senaste PIXMA bläckstråleskrivare och nya scanners i serien CanoScan 2Canon lanserar nya PIXMA bläckstråleskrivare och smarta scannrar, inklusive PIXMA TS9550-serien – Canons första A3 allt-i-ett-bläckstråleskrivare. Enheterna passar alla behov både i hemmet, på kontoret och för kreativt arbete.

Lagom till sommarlovet meddelade Canon att man ingått ett licensavtal med Sanrio, som innebär att alla som har någon av nedan Canon PIXMA-skrivare får tillgång till det exklusiva innehållet med Mr Men och Little Miss, inklusive färgläggningsark, omslagspapper, gratulationskort och utskrifter med 3D-illusioner.

Det här unika innehållet, av typ Mr Tickle, Mr Bump och Little Miss Fabulous, kan användas med de nya skrivarserierna PIXMA TS9550, PIXMA TS8250 och PIXMA TS6250. Tillgång till innehållet får du genom att enkelt registrera dig för Canons program Prints Rewards. Mer information finns på: https://printrewards.canon-europe.com/.

Canon PIXMA bläckstråleskrivare

Canon PIXMA TS9550-serien – Kompakt, ansluten allt-i-ett-skrivare med kapacitet för A3-format. Passar både för affärsbehov och kreativa ändamål

PIXMA TS9550-serien innehåller kompakta allt-i-ett-bläckstråleskrivare som kan skriva ut i format A3, men som bara kräver ett utrymme jämförbart med ett A4-ark. Skrivaren levererar professionella resultat via Canons klassledande skrivhuvudsteknik FINE och de fem separata bläckpatronerna ger fotografierna fylliga nyanser och hållbarhet i upp till 100 år[1] när de förvaras i album.

Den passar perfekt både för affärsändamål och för hemmakontoret, kan hanteras via smartphone, har smidig Wi-Fi-anslutning och gör utskrift, scanning och kopiering till en enkel match. Skrivaren är också kompatibel med AirPrint (iOS) och Mopria (Android) för direktutskrift från smarta enheter och vissa funktioner kan även kontrolleras via röstkommandon och Amazon Alexa-aktiverade enheter.

Den tunna designen innehåller en intuitiv 10,8 cm touchskärm och en A4 scanner med en kopieringsfunktion för att kunna hantera A3-dokument. Häften kan skapas direkt från skrivarens touchskärm och flera moment hanteras genom tvåvägsmatning av papper och automatisk dokumentmatare för 20 ark3. PIXMA TS9550-serien finns i färgerna vitt (PIXMA TS9551C) eller svart (PIXMA TS9550).

Canon PIXMA TS8250-serien – Fantastiska foton från en allt-i-ett-enhet med 6 bläck och med trådlös anslutning

PIXMA TS8250-serien är eleganta allt-i-ett-skrivare som producerar högkvalitativa fotografier och som passar perfekt både i hemmet och på kontoret. Med sex separata bläck, inklusive Photo Blue, och smidig trådlös anslutning skrivs fina kantfria foton enkelt ut i format upp till A4.

Den här flexibla och kompakta bläckstråleskrivaren har anslutningsmöjligheter till PIXMA Cloud Link via Canons PRINT-app (iOS/Android). Amazon Alexa-aktiverade enheters kompatibilitet med PIXMA TS8250-serien möjliggör färgläggningsark, pussel och mallar som kan skrivas ut via röstkommando. Amazon Alexa kan även ge uppdateringar när det gäller skrivarstatus och bläcknivåer.

PIXMA TS8250-serien skapar ett kantfritt foto på några sekunder och skriver ut hela 15 bilder per minut i svartvitt och 10 bilder per minut i färg. Den har flexibel tvåvägsmatning av papper och alternativ med XL- och XXL-kassetter[2] för att kapa utskriftskostnaderna ytterligare.

TS8250-seriens 10,8 cm touchskärm och ett universalfack passar alla med kreativ ådra. Klisterdekorationer för naglar sysselsätter tonåringarna i många timmarvia appen Nail Sticker,som kommer att finnas för iOS och Android under senare delen av november 2018.

Canon PIXMA TS6250-serien – En kompakt, ansluten och familjevänlig allt-i-ett-skrivare

Jobba på ett smart sätt med den här kompakta PIXMA allt-i-ett-skrivaren – idealisk för hemanvändning. PIXMA TS6250-serien bevarar fina detaljer i foton och skapar dokument med professionellt utseende och skarp svart text via speciellt pigmentbaserat svart bläck. Med Wi-Fi-anslutningen hämtas Canons kostnadsfria PRINT-app (iOS/Android), som ger kontroll från en smart enhet och tillgång till populära molntjänster via PIXMA Cloud Link4.

Den 7,5 cm stora touchskärmen gör utskriften intuitiv och PIXMA TS6250-serien jobbar smidigt och startar utskrift och scanning inom några sekunder. Med fem separata bläck, automatisk dubbelsidig utskrift och kantfria fotoutskrifter för format upp till A4 blir resultaten förstklassiga.

Canon PIXMA MG3650S – Smart, ansluten och snabb, den perfekta all-i-ett-enheten

PIXMA MG3650S är en kompakt allt-i-ett-skrivare för hemmet med smidig trådlös anslutning till smarta enheter och till molnet. Den är snabb och högkvalitativ, den skriver ut, kopierar och scannar. Som effektivt alternativ finns Canons XL-bläckkassetter och med automatisk dubbelsidig utskrift sparar man in på både papper och miljö.

Canon PIXMA TR4550-serien – Kompakt och multifunktionell skrivare för hemkontor

Den här skrivaren är kompakt och elegant och kan kopiera, scanna och faxa flersidiga dokument med den automatiska dokumentmataren för 20 ark[3]. PIXMA TR4550-serien håller hög produktivitet, har smidig trådlös anslutning och passar alla hemkontor perfekt. Amazon Alexa-aktiverade enheter kan också ansluta till PIXMA TR4550-serien, så att röstkommandon kan användas för att skriva ut checklistor och mallar, eller för att kontrollera bläcknivåer och skrivarstatus.

Canons PRINT-app gör det ännu mer effektivt att skriva ut, scanna och kopiera utan att behöva använda någon dator. Allt som krävs är en smartphone. Utan Canons PRINT-app kan PIXMA TR4550-serien som ett alternativ hanteras via AirPrint (iOS) eller Mopria (Android), och om det inte finns någon Internet-router kan du fortfarande skriva ut via Wireless Direct. Molnanslutning[4] innebär att dokument kan scannas till bland annat Google Drive och Dropbox via PIXMA Cloud Link. Kopieringsfunktionen för ID-kort kopierar båda sidorna av ett ID-kort på en enda sida av papperet för snabbare bearbetning.

Canon CanoScan flatbäddsscannrar

Canon CanoScan LiDE 400 – Överlägsen scanner med exceptionell hastighet, kvalitet och stil

CanoScan LiDE 400 är en förstklassig, riktigt snabb scanner som ger högupplösta resultat och som designats speciellt för att spara in på utrymme, strömförbrukning och tid. Den sofistikerade designen innehåller ett nätt stativ för upprättstående scanning och strömförsörjning sker via enkel USB typ C-anslutning. CanoScan LiDE 400 scannar upp till 4800×4800 punkter per tum (dpi) och reproducerar noggrant alla högupplösta foton eller dokument.

Den högre bearbetningshastigheten innebär att den scannar en A4 300 dpi i färg på endast åtta sekunder. Tjocka dokument, till exempel böcker, tidskrifter och rapporter, är heller inte något problem. Scannern har ett Z-utformat lock med dubbla gångjärn som kan höjas upp till 21 mm. En kombination av Auto Scan-avkänning, Document Fix, Auto Photo Fix[5] och LiDE-teknik innebär att varje enskild scanning får de rätta inställningarna automatiskt – allt för att underlätta arbetet.

Canon CanoScan LiDE 300 – Kompakt och enkel att använda, en utomordentlig scanner för hem eller kontor

Canon CanoScan LiDE 300 är tunn, kompakt och har en elegant design. Den här lätta A4 flatbäddsscannern har Canons smidiga snabbknappar och är ett perfekt alternativ för högupplösta resultat i hemmet eller på kontoret.

Scanning i förstklassig kvalitet och upplösningar på upp till 2400×4800 dpi innebär att ett dokument kan scannas på bara några sekunder (A4 300 dpi på 10 sekunder). Att flytta omkring scannern i hemmet eller på kontoret känns bekvämt – den behöver ingen separat strömkabel utan ansluts till en PC eller laptop via USB-kabeln.

De fyra snabbknapparna gör det lätt att scanna till PDF eller e-post och man kan kopiera eller använda Auto Scan utan att behöva jobba via komplicerade menyer. Auto Document Fix och Auto Photo Fix5 levererar dessutom direkt dokumentigenkänning, som spar tid och ger möjlighet att ägna sig åt viktigare uppgifter.

Pris

PIXMA MG3650S, 700kr inkl. moms
PIXMA TS6250, 1190kr inkl. moms
PIXMA TS8250, 1890kr inkl. moms

PIXMA TS8251, 1890kr inkl. moms
PIXMA TS8252, 1890kr inkl. moms
PIXMA TS9550, 2590kr inkl. moms
PIXMA TS9551C, 2590kr inkl. moms
PIXMA TR4550, 700kr inkl. moms
PIXMA TR4551, 700kr inkl. moms
CanoScan Lide 300, 700kr inkl. moms
CanoScan Lide 400, 900kr inkl. moms

Säljstart

PIXMA TS9550 och PIXMA TS9551 – november 2018.
Övriga modeller september 2018

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00