BeammWave blir medlem i 3rd Generation Partnership Project
Hem NYHETER BeammWave blir medlem i 3rd Generation Partnership Project

BeammWave blir medlem i 3rd Generation Partnership Project

Publicerat av: Redaktionen

BeammWave AB ansluter till 3rd Generation Partnership Project (3GPP) med avsikten att bidra med bolagets världsunika expertis inom FR2 (mmWave) till framtida versioner av de globala 3GPP-standarderna.

”Vi tror starkt på och investerar kraftigt i 5G och även i framtida generationer av de globala cellulära standarderna.”

”Vi är övertygade om att vi, med vår unika digitala beamformingteknologi för mmWave, kan tillföra nya dimensioner till standarden och stärka 5G som en innovationsplattform för nästa decennium”, säger Stefan Svedberg, VD för BeammWave.

BeammWave blir medlem i 3rd Generation Partnership Project”FR2 ses ibland som bara ett nytt frekvensområde, men det är långt ifrån sanningen. FR2 är ett nytt paradigm, inte bara på grund av dess mycket specifika tekniska egenskaper, utan för att den inte bara rör radiodelarna i 5G-standarden, utan också påverkar många andra delar av standarden och dess implementering. BeammWave har en lång erfarenhet av att bidra till 3GPP så vi räknar med att få en flygande start”, säger Per-Olof Brandt, CTO på BeammWave.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00