Canon sponsrar VM i ishockey 2018
Hem Produkt NyheterKamerorCanon Canon sponsrar VM i ishockey 2018

Canon sponsrar VM i ishockey 2018

Publicerat av: Redaktionen

Canon är en av sponsorerna av ishockey-VM 2018.

Canon sponsrar VM i ishockey 2018 2Årets VM, som är ett av världens största sportevenemang, spelas för första gången någonsin i Danmark och går av stapeln i maj.

Den 4-20 maj kämpar 16 ishockeylag om VM-titeln 2018. Canon är stolt sponsor för evenemanget och stöttar de många Canon-fotografer som är på plats, bland annat med ett servicecenter som sätts upp i Köpenhamn och Herning, de två städerna där matcherna spelas. Här bistår Canon med service och utrustning.

– Hockey-VM lockar fantastiskt skickliga sportfotografer, och Canons fotoutrustning är ett utmärkt verktyg för att levandegöra turneringar och sporthändelser. Fotograferna behöver den optimala miljön för att kunna berätta sina stories och Canon arbetar konstant för att utveckla våra produkter än merför att tilllgodagöra deras behov. Vi ser fram emot att vara en del av den här händelsen och att få stötta genom både våra produkter, kunskap och passion för historieberättande., säger Helen Iwefors Häggblom, Kommunikationschef Canon Sverige.

IIHF Ice Hockey World Championship 2018 i Danmark är ett evenemang som självklart påverkar inte bara hockey-fantaster, utan också andra sportintresserade i hela Norden.

Genom att sponsra evenemanget vill Canon också visa på de starka band som finns mellan de nordiska länderna.

– Under de senaste åren har vi engagerat oss i flera sporthändelser och kombinationen Canon–Sport är perfekt. Självklart är det extra spännande med en tävling på nordisk hemmaplan. På varje arena kommer Canon också bistå med en fanzon där fansen bjuds på en fotografisk upplevelse.  På Canon handlar allt om historieberättande via bilder och film och VM i ishockey är en story som bara väntar på att få berättas, säger Helen Iwefors Häggblom.

– Canon är ett varumärke och ett företag som är känt för att leverera på högsta nivå, och under VM hyllar vi de idrottare som är allra bäst på det de gör. Utifrån detta tycker vi att Canon och ishockey-VM är den perfekta matchningen av två verksamheter som strävar efter perfektion i allt de tar sig för. Vi är stolta över att Canon valde att bli sponsor och vi ser verkligen fram emot ett starkt samarbete, säger Maja Grimnitz, försäljnings- och marknadschef på Icehockey WC 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>