Caperio-Christer lämnar vd-rollen till Tomas Wanselius
Hem Nyheter Caperio-Christer lämnar vd-rollen till Tomas Wanselius

Caperio-Christer lämnar vd-rollen till Tomas Wanselius

Publicerat av: Redaktionen

Tomas Wanselius tar över rollen som vd för Caperio. Förre vd:n och bolagets grundare Christer Haglund blir ordförande. ”Allt svårare vara både innovatör och den som ska verkställa planerna”, kommenterar han.

Karriären på Caperio har gått spikrakt uppåt för Tomas Wanselius. Den 1 april 2014 värvades han till posten som Sälj- och Marknadsdirektör, den 1 januari 2015 utsågs han till COO och igår i samband med bolagsstämman, tillträdde han som ny vd och efter företagets grundare Christer Haglund.

Tomas Wanselius

Tomas Wanselius, ny VD på Caperio

Efter 15 år avgår Christer som vd och övertar rollen som styrelseordförande efter Conny Hjalmarsson som avgår efter 8 år i styrelsen. Nu blir det strategifrågor och att hålla ihop styrelsearbetet med att stötta och utmana vd och företagsledning i den utveckling som både bolaget och branschen befinner sig i.

– Att både vara innovatören och den som ska se till att planerna verkställs och följs blir allt svårare när man växer och har ett par hundra anställda och omsätter en miljard. Tomas har kommit in med spelglädjen och energin att följa upp och säkra våra mål. Jag kan nu fullt ut fokusera på vår övergripande strategi och hur vi ska möta framtiden, säger Christer Haglund, avgående vd på Caperio.

Christer beskriver Tomas som en ödmjuk och hårt arbetande vd och en fantastisk jobbarkompis som aldrig är främmande en utmaning, precis vad Caperio behöver just nu.

– Jag kommer i rollen som vd fortsätta fokusera på vårt erbjudande och våra medarbetare. Att nå hela vägen och visa resultat är en stor drivkraft för mig. Caperio med dess medarbetare har alla förutsättningar att över tid bli den starkast lysande IT-stjärnan i Sverige. Det gäller att skapa förutsättningar, lita på medarbetarna och samtidigt visa en tydlig riktning, säger Tomas Wanselius, ny vd på Caperio.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>