Clavister förser svensk region med nätverkssäkerhet
Hem Säkerhet Clavister förser svensk region med nätverkssäkerhet

Clavister förser svensk region med nätverkssäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Clavister, en av Europas ledande leverantörer av högpresterande cybersäkerhetslösningar meddelar att en svensk region har valt Clavister som leverantör för att stärka sitt skalskydd mot cyberattacker.

Clavister förser svensk region med nätverkssäkerhet

John Vestberg, VD för Clavister

Ordern är initialt värd ca 1 MSEK för Clavister.

Den offentliga sektorn är en stor målgrupp för många hotaktörer, dels beroende på den omfattande mängd känslig information som hanteras av myndigheter, men även utifrån deras roll för samhällskritisk infrastruktur.

I en nyligen publicerad rapport avseende cybersäkerhet, producerad i samverkan mellan bland andra Säkerhetspolisen, Försvarsmakten och MSB, slår man fast att cyberhoten inte har minskat under Covid-19-pandemin; tvärtom har det rapporteras en ökning av cyberbrott inom Europa.”Vi är stolta över att Clavister kan bidra till ett ökat cyberskydd för den offentliga sektorn. För varje ny kund vi välkomnar till våra lösningar hjälper vi tillsammans åt att minska den generella hotbilden mot samhället”, säger John Vestberg, VD för Clavister.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>