Clavister ingår samarbete med Konica Minolta Sverige för deras ”Year of IT Security”- satsning
Hem Nyheter Clavister ingår samarbete med Konica Minolta Sverige för deras ”Year of IT Security”- satsning

Clavister ingår samarbete med Konica Minolta Sverige för deras ”Year of IT Security”- satsning

Publicerat av: Redaktionen

Clavister, en ledande leverantör av nätverkssäkerhetslösningar, kommer vara Konica Minoltas samarbetspartner i deras ”Year of IT Security”-satsning som lanseras nu i april.

Clavister ingår samarbete med Konica Minolta Sverige för deras ”Year of IT Security”- satsning 2Clavister kommer att vara en kritisk komponent i den cloud-säkerhetslösning som Managed Security Serivice Providern (MSSP) Konica Minolta introducerar för sina kunder på sin Remote Care plattform. Plattformen är en ”managed IT and security”-tjänst med olika nivåer av skydd och funktioner, med allt från enklare övervakning av MFP-applikationer genom funktionen Remote Care App, till mer omfattande säkerhetsverktyg som Remote Care Backup och Remote Care Antivirus. Med den viktiga tjänsten Remote Care Workplace kan Konica Minolta dessutom erbjuda en helhetslösning för IT-drift och säkerhet till sina kunder. På samtliga plattformar kommer Clavisters virtuella brandväggar att vara den grundläggande säkerhetslösningen.

”Att öka våra kunders medvetenhet om IT-säkerhet och hur fundamentalt viktig IT-säkerhet är för driften av deras verksamhet är vårt främsta mål med ”Year of IT Security”. Vi har ett stort förtroende för Clavisters produkter och deras teknik kommer vara en viktig aspekt i vårt erbjudande till MSP-kunder”, säger Anders Arbin, Produktmarknadschef IT Service för Konica Minolta.

”Konica Minolta är en av våra viktiga partners i Norden och det är med nöje som vi samarbetar med dem i den här paketerade lösningen. För oss på Clavister är IT-säkerhet vår passion och anledningen till att vi fortsätter utveckla vår teknik. Konica Minolta använder sig av tekniken för att kunna erbjuda deras MSP-kunder säkrare virtuella miljöer”, säger Jan Nahlbom, Clavisters säljchef för Norden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>