Commvault förstärker skyddet mot ransomware genom nya intelligenta datatjänster
Hem Säkerhet Commvault förstärker skyddet mot ransomware genom intelligenta datatjänster

Commvault förstärker skyddet mot ransomware genom intelligenta datatjänster

Publicerat av: Redaktionen

Nya versionen erbjuder utökat stöd för säkerhetsfunktioner i populära molntjänster.

Commvault släpper en ny version av sin intelligenta plattform för datahantering som stärker skyddet mot cyberattacker – inklusive ransomware – samtidigt som möjligheterna att återställa data förbättras.

Flera av nyheterna handlar om att göra det lättare att utnyttja säkerhetsfunktioner som erbjuds av de stora molnleverantörerna. Commvaults engagemang för att motverka cyberhot är lika starkt oavsett vilken slags IT-infrastruktur som används: internt med egen drift, ett publikt moln, liksom i hybrid- och multimoln-miljöer.

Exempel på förbättringar (i Commvaults nya Feature Release 11.26):

  • Commvault förstärker skyddet mot ransomware genom nya intelligenta datatjänsterStöd för hårdvarubaserade säkerhetsnycklar, exempelvis YubiKey.
  • Stöd för autentiseringsmetoder från molnleverantörer, bland annat AWS Key Management System (KMS) och Azure Key Vault.
  • Möjligt att dra full nytta av molnbaserade API:er som Amazon Elastic Block Store (EBS) Direct Write och Azure Stack Changed Block Tracking (CBT).
  • Nytt konfigurationsverktyg för objektlagring och replikering av Big Data (exempelvis med Hadoop), för enklare och effektivare Disaster Recovery-hantering.

– Våra senaste förbättringar utgår från goda principer för informationssäkerhet och är helt anpassade till molnet, samtidigt som vi fortsätter skydda data som lagras lokalt. Commvaults satsning på innovation och branschledande intelligenta datatjänster gör att våra kunder alltid är redo att möta de senaste hoten, oavsett var deras data ligger, säger Ranga Rajagopalan, Vice President of Products på Commvault.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00