Hem Nyheter Consid får högsta kreditvärdighet – för 15:e året i rad

Consid får högsta kreditvärdighet – för 15:e året i rad

Publicerat av: Redaktionen

För 15:e året i obruten följd ger kreditföretaget Bisnode AAA i kreditbetyg till Consid. Det är bara ett tusental företag som klarat detta genom tiderna.

Consid får högsta kreditvärdighet – för 15:e året i rad 2

Peter Hellgren

– Det är tillfredsställande att vi år efter år får toppbetyg. För våra kunder blir det en tydlig kvalitetsstämpel på att vi är en trygg affärspartner, både i goda och dåliga tider, säger Peter Hellgren, vd Consid.

Bisnode har betygsatt företag i Sverige sedan 1989 och har det mest välkända kreditbetygssystemet i landet. AAA är deras högsta kreditbetyg och det delas enbart ut bland aktiebolag som varit verksamma i över tio år, omsätter mer än två miljoner kronor och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Att, likt Consid, få Bisnodes högsta kreditbetyg 15 år i obruten följd har hittills bara runt 2 000 företag fått.

-Oavsett utmaningarna vi står inför, är jag övertygad om att det kommer finnas massor med möjligheter att fortsätta att göra skillnad för våra anställda, våra uppdragsgivare och samhället i stort även fortsättningen, säger Peter Hellgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>