D-Link börjar sälja kameran Omna 180 med stöd för Apples ramverk för det smarta hemmet, Apple HomeKit
Hem NyheterInternet Of Things D-Link börjar sälja kameran Omna 180 med stöd för Apples ramverk för det smarta hemmet, Apple HomeKit

D-Link börjar sälja kameran Omna 180 med stöd för Apples ramverk för det smarta hemmet, Apple HomeKit

Publicerat av: Redaktionen

D-Link meddelar att den nya kameran Omna 180 Cam HD (DSH-C310) nu är tillgänglig online på Apple.com och i Apple-butiker världen över senare i februari.

Omna 180 Cam HD ger möjlighet till enkel och tillförlitlig kameraövervakD-Link börjar sälja kameran Omna 180 med stöd för Apples ramverk för det smarta hemmet, Apple HomeKit 2ning över hemmet och ingår i D-Links familj av Apple HomeKit–kompatibla produkter Omna. Genom integreringen till Apple HomeKit får användare möjlighet att ha ständig kontroll på sitt hem. Om kameran registrerar aktivitet får användaren en notifiering med bilder i realtid på hemskärmen via Apples app Hem. Användare kan även proaktivt kontrollera sitt hem i realtid.

Omnas kompatibilitet med HomeKit omfattar säkerhet i flera lager med både kryptering och behörighetskontroll mellan kamera och iPhone eller iPad.

Nyckelfunktioner Omna 180 Cam HD (DSH-C310)

Integrationen med Apple HomeKit ger användaren möjlighet att ha ständig kontroll på sitt hem, vilket ger extra sinnesro. Det kan till exempel handla om att hålla ett öga på att allt står rätt till med barnet, en äldre släkting, husdjuret eller försäkra sig om att hemmet är säkert när man är på semester.

  • 180 graders synfält – Namnet Omna kommer från det Latinska ordet ’omnis’ som betyder alltomfattande. När de flesta andra kameror är begränsade till 130 grader erbjuder D-Link en unik 180-graders vy med en speciell teknik som inte snedvrider bilden och som ger möjlighet att se allt.
  • Dynamisk strömmande video – överföringshastigheten justeras kontinuerligt för att ge optimal bildkvalitet givet tillgänglig bandbredd.
  • Dubbelriktat ljud – lyssna på och prata via kamerans inbyggda mikrofon och högtalare. Även när användaren inte är hemma går det att göra sin närvaro känd.
  • Mörkerseende – se upp till 5 meter i komplett beckmörker med hjälp av inbyggd infraröd teknik.
  • Rörelsedetektor – larmar och startar automatisk videoinspelning.
  • Spela in lokalt – när kameran känner av rörelser kan den spela in videoklipp på ett microSD**-kort i kameran som också kan också fjärruppspelas. Lokal lagring ger även större flexibilitet i och med att bandbredd över lokalt nätverk eller internet inte används och det innebär heller ingen kostnad för datatrafik.
  • Attraktiv design – kameran är designad för att passa in i ett modernt hem med en attraktiv, elegant och samtidigt diskret design.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>