csm csm Impressionen 9710 90264ecde7 9b4d92af73
Hem NYHETERHÅLLBARHET/MILJÖ Dacia deltar med en världspremiär på IAA Mobility 2021 i München

Dacia deltar med en världspremiär på IAA Mobility 2021 i München

Publicerat av: Redaktionen

Dacia deltar med en världspremiär på IAA Mobility mässan i München 2021 – en helt ny mångsidig familjebil för 7.

Hela varumärkets förnyade produktprogram visas upp på mässan med märkets nya identitet.

Med lanseringen av Nya Dacia Sandero och Logan (beroende på marknad) i början av 2021 och Dacia Spring 100 % Electric som följs av Nya Duster i juni, fortsätter Dacia att förnya sitt sortiment enligt den planen som presenterades tidigare i år.

I München presenterar man märkets nästa världspremiär, den helt nya familjenbilen med 7 platser.

Fredagen den 3 september avtäcks bilen digitalt (länk skickas ut senare) och från och med måndagen den 6 september visas bilen i bilmässan i München.

Dacia deltar med en världspremiär på IAA Mobility 2021 i MünchenBilsalongen i München blir platsen där Dacia visar upp sina nya starka modeller för att markera att det var 18 månader sedan man sist deltog på en internationell bilutställning.

På mässan kommer Dacia synas i en utställning vid entrén som startar den 6 september. Alla Dacias senaste modeller kommer presenteras i Münchens centrum 7-12 september. Man anordnar en shuttle-service mellan kongresscentret och city i Dacia Spring, marknadens mest prisvärda EV.

Denis Le Vot, VD för Dacia, och teamets ledningsgrupp finns till hands den 6 september.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00