Dell Boomi utvecklar sitt partnerprogram med nya möjligheter för det uppkopplade företaget

Dell Boomi är världsledande inom molnintegration och molnbaserad automatisering av arbetsflöden meddelar idag en ny evolution av företagets partnerprogram.

Dell Boomi utvecklar sitt partnerprogram med nya möjligheter för det uppkopplade företaget 1Det nya globala partnerprogrammet ger ett ramverk för hur partners i högre utsträckning kan dra nytta av Boomi. Den nya versionen av programmet gör att Boomis partners kan:

  • Bygga, leverera och stödja både verktyg, teknologier och tjänster med marknadsledande teknologi.
  • Lägga fokus på innovation av produkt- och tjänsteutbud.
  • Få tillgång till skalbara och kompetensbaserade program som underlättar för partners möjlighet till time-to-market.
  • Diversifierade affärsmodeller för att utveckla både produkt- och tjänsteutbud för nya intäktsströmmar.

 När partnerprogrammet nu växer erbjuder Boomi två vägar för att uppmana till kompetens inom utvalda områden:

Partner Integrations Accelerator Program – Utformad för att säkerställa att partners får praktisk erfarenhet av att maximera Boomi best practice.

Partner Competency Recognition – Kompentensutveckling genom sälj- och leveranscykeln som inriktar sig på partnerns kompetens i försäljning, utformning och implementering.

Boomis nya partnerprogram finns i fyra nivåer med olika ersättningsmodeller: Auktoriserad, Avancerad, Exklusiv och Elit.

”Ekosystemet som finns hos Boomis globala partners är till för att generera framgång åt våra gemensamma kunder, genom att hjälpa företag till uppkoppling och integration oavsett kanal, enhet eller plattform. Dell Boomis Globala partner program har förnyats för att idag och i framtiden kunna möjliggöra för våra partners tillväxt och addera värde för deras kunder”, säger Dave Tavolaro, Vice President för Business Development på Dell Boomi.