Hem Nyheter EET utökar samarbetet med SONY

EET utökar samarbetet med SONY

Publicerat av: Redaktionen

EET Group har utökat sitt avtal med SONY PSE som nu inkluderar försäljning och distribution av SONY Pro-AV-produkter över hela den Nordiska marknaden.

EET utökar samarbetet med SONY 3EET Europarts, som i många år har arbetat med SONY Professional Solutions Europe (PSE) på den franska marknaden, är nu glada att kunna utöka detta avtal till de Nordiska länderna, det betyder att EET nu kan erbjuda sina Nordiska återförsäljare ett komplett och mycket konkurrenskraftigt sortiment av professionella lösningar från SONY.

Om samarbetet med SONY PSE säger Henrik Breda, Business Line Director, Pro AV & Digital Signage hos EET Group: ”hos EET är våra återförsäljare i huvudfokus. Vi har åtagit oss att förse våra återförsäljare med en konkurrenskraftig produktportfölj av marknadsledande varumärken.”

”Därför är vi glada över att vårt avtal med SONY utökas till att omfatta de nordiska länderna. SONY, kända för sina högkvalitativa produkter, erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar på Pro-AV-marknaden och kommer att tillföra ytterligare värden till EETs befintliga portfölj av professionella AV-produkter. Vi ser fram emot att samarbeta med SONY i de Nordiska länderna. ”

SONY Professional Solutions Europe välkomnar också avtalet med EET, vilket innebär en möjlighet för ytterligare tillväxt på den Nordiska Pro-AV marknaden.

”Det är utmärkt att ha en ny distributör av SONY Professional:s produkter och lösningar i Norden. EETs långvariga erfarenhet inom AV- och IT-kanalen gör det möjligt för oss att vidareutveckla både våra professionella BRAVIA-skärmar såväl som våra projektorer och stödjer tillväxten i Norden”, säger Øyvind Fritzen, Sales Manager Nordics, SONY Professional Solutions Europe

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>