Electrolux Professional utökar sin närvaro i södra sverige – inleder samarbete med Steeltech
Hem NyheterFöretagsnyheter Electrolux Professional utökar sin närvaro i södra sverige – inleder samverkan med Steeltech

Electrolux Professional utökar sin närvaro i södra sverige – inleder samverkan med Steeltech

Publicerat av: Redaktionen

Electrolux Professional inleder samarbete med Steeltech som blir Excellence Partner i Skåne, Småland, Kronoberg och Blekinge.

Utöver rollen som återförsäljare kommer Steeltech även att utföra garantiservice på Electrolux Professionals storköksprodukter.

– Vi är väldigt glada över samarbetet och att komma närmare våra kunder med en Excellence Partner som erbjuder helheten i vårt stora utbud samt projektering av storkök och garantiservice, säger Robin Bosma, Head of Sales Foodservice Sweden på Electrolux Professional.

I 23 år har Steeltech utvecklat och tillverkat rostfria produkter för restaurang- och livsmedelsindustrin med fokus på kvalitet och användarvänlighet. Det Alingsåsbaserade företaget har länge producerat kokgrytor och kringutrustning till diskmaskiner åt Electrolux Professional – och nu ska samarbetet bli ännu tätare. Framöver kommer Steeltech att vara återförsäljare av Electrolux Professionals storkökssortimentment i Skåne, Blekinge och Småland.

Electrolux Professional utökar sin närvaro i södra sverige – inleder samarbete med Steeltech– Det känns väldigt bra att kunna utöka samarbetet med ett företag som redan producerar en viktig del av vår produktportfölj och känner vår verksamhet. Mycket är redan på plats och vi kan komma igång direkt utan en lång uppstartssträcka, säger Robin Bosma.

– Steeltech är mycket glada för förtroendet. Med detta steg fördjupar vi det långvariga samarbete vi har med Electrolux Professional. Steeltech kommer närmare kunden och kan leverera ett komplett erbjudande med produkter, installation och service, säger Björn Sjölin som är VD på Steeltech.

Kommer närmare kunderna i regionen

För Electrolux Professional innebär samarbetet att företaget utökar sin närvaro i södra Sverige och kan jobba närmare sina kunder i regionen.

– För oss är det väldigt viktigt att ha lokal förankring med en supportavdelning som ger våra kunder möjlighet till ännu snabbare service. Det öppnar möjligheter för projekt som tidigare har varit svårare att genomföra, säger Robin Bosma och fortsätter:

– Södra Sverige är en viktig region för oss. Därför känns det väldigt bra att addera ytterligare en återförsäljare som kan erbjuda helheten och garantera att kunderna får bästa möjliga service vid projektering, men även enklare och effektivare inköp. Vår vision är att vi tillsammans med Steeltech ska kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning som gör kundens vardag lite lättare och mer kostnadseffektiv.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>