Equinix förenklar för globala Azure-kunder som satsar på hybridmoln
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER Equinix förenklar för globala Azure-kunder som satsar på hybridmoln

Equinix förenklar för globala Azure-kunder som satsar på hybridmoln

Publicerat av: Redaktionen

Equinix är en marknadsledare vad gäller snabba anslutningar globalt och datacenter som erbjuder colocation.

Equinix förenklar för globala Azure-kunder som satsar på hybridmoln

”Med de senaste lanseringarna förenklar Equinix för kunder som använder Microsoft Azure”, säger Maria Sundvall, vd Equinix Sverige

Företaget som har flera anläggningar i Sverige utökar nu sitt erbjudande för kunder som använder Microsofts molnplattform Azure.

I Equinix erbjudande märks Microsoft Azure ExpressRoute som innebär enklare migreringar till Azure, och även enklare hybridlösningar som inbegriper Microsofts molnplattform. Equinix Azurelösning finns nu i totalt 32 datacenter över hela världen, när det nu tillkommer sex nya, varav det i Berlin är närmast Sverige geografiskt.

Tjänsten finns sedan tidigare i Stockholm, och i övrigt på så skilda ställen som Canberra, Dubai, Osaka, Rio de Janeiro, Seoul och Singapore, med flera. Det är tätt med implementationer i Västeuropa och i USA. Bland möjligheterna med Azuretjänsten som Equinix framhäver märks möjligheter till snabba anslutningar till Azure VMware Solution.

Vad innebär det för svenska kunder att det tillkommer sex installationer, i flera världsdelar?

För det första blir det enklare för globalt verksamma företag, och företag som vill expandera globalt, att ha en enhetlig strategi för molnmigrationer och hybridmoln.

För det andra erbjuder Equinix även de snabba förbindelser över hela världen som krävs för att hantera globala verksamheter på effektiva sätt. För det tredje visar expansionen att en tjänst som Microsoft Azure ExpressRoute ligger rätt i tiden, att den uppfyller behov som finns bland kunderna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00