Exclusive Networks på plats på Fortinets Partner Sync 2023
Hem DISTRIBUTÖREXCLUSIVE NETWORKS Exclusive Networks på plats på Fortinets Partner Sync 2023

Exclusive Networks på plats på Fortinets Partner Sync 2023

Publicerat av: Redaktionen

Den 24 januari anordnade Fortinet sitt nya årliga partnerevent: Partner Sync på Hotel At Six i Stockholm.

Exclusive Networks var självklart på plats för att dela med sig av deras resa till att erhålla en unik global position som distributör och deras framgångsrika samarbete med Fortinet.

Partner Sync lockade till sig många besökare som fick möjligheten att lyssna på intressanta föreläsningar och ta del av breakout sessions där man presenterade trender och hot inom cybersäkerhet för 2023. Besökarna fick även chansen att nätverka, utbyta kunskap och erfarenheter med Fortinet samt deras partners.

”Partner Sync är en plattform för att förmedla det senaste om trender, hotbilder och Fortinets framtidsvision till våra partners. Men det är även en plattform för våra partners att träffa personer inom branschen, att mingla och skapa nya kontakter. Så detta event är väldigt viktigt för oss, inte minst med tanke på att vi har en komplett indirekt säljstrategi, allting går via våra partners. Det är otroligt viktigt med olika allianser, att man delar på information och verkligen samarbetar gentemot hoten inom cybersäkerhet.” – Lars Berggren, Country Manager på Fortinet Sweden.

Exclusive Networks på plats på Fortinets Partner Sync 2023

Foto: Lars Berggren, Country Manager på Fortinet Sweden

Fortinet och Exclusive Networks har arbetat tillsammans som partners i 13 år. Patrik Tamker, Country Manager & Nordic Director på Exclusive Networks berättar under sitt tal på scen att Fortinet var en av deras första leverantörer och att det har varit spännande och utvecklande att följa med på den gemensamma resan.

Exclusive Networks är en global distributör med ett genomtänkt erbjudande med fokus på Cyber Security och Cloud Services. Deras ambition är att skapa en säkrare digital värld. Företaget har haft en imponerande tillväxtresa. Under starten för ca 13 år sedan hade Exclusive Networks 80 medarbetare i 7 länder, i dagsläget har man ca 2800 anställda och finns i mer än 45 länder.

Vi på IT-Kanalen fick chansen att prata med Patrik Tamker, Country Manager & Nordic Director på Exclusive Networks under Partner Sync.

Patrik kan du berätta om dina förväntningar av Partner Sync 2023 och vikten av att ni är på plats idag som partners?

Fortinet har varit en del av vårt erbjudande sedan första dagen och var en av våra första leverantörer- i dagsläget är de vår största. För oss är Fortinet supercentralt. Vi har ett stort engagemang och vi gör över 100 event om året bara med Fortinet i olika former. Att Fortinet väljer att göra ett lokalt event på detta sätt är superpositivt och visar på Fortinets starka ställning på marknaden! Att de har vuxit till sig till den grad idag så att de kan samla över 200 personer i Stockholm är ett kvitto på Fortinets relevans och då är det förstås väsentligt att vi finns på plats som den största distributören.

Du var även talare idag, vad ville ni på Exclusive Networks förmedla till alla besökare på plats?

Exclusive Networks på plats på Fortinets Partner Sync 2023

Foto: Patrik Tamker, Country Manager & Nordic Director på Exclusive Networks

Det jag vill att besökarna ska ta med sig idag är just vårt enorma engagemang kring Fortinet och det kunnande vi har kring dem. Exclusive Networks må också ha vuxit till sig från att ha varit i 6 länder när vi startade i Sverige till att vi idag finns i 45 länder globalt och i Sverige är vi 31 personer.

Vi är ett familjebolag med väldigt låg personalomsättning vilket betyder att samma mängd människor får fortsätta på samma arbetsplats: så att de får lära sig och utvecklas. Men även utveckla relationerna med våra partners, så när jag får äran att driva ett team som över tid utvecklas och sätter oss samt Fortinet på kartan så betyder det väldigt mycket. Så det var jättekul att vara på plats idag och få möjligheten att förmedla detta eftersom Fortinet är så pass väsentliga för oss.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00