Networks-bolagen - Exclusive (Networks) och Extreme (Networks) har något stort på gång!
Hem DISTRIBUTÖREXCLUSIVE NETWORKS Networks-bolagen – Exclusive (Networks) och Extreme (Networks) har något stort på gång!

Networks-bolagen – Exclusive (Networks) och Extreme (Networks) har något stort på gång!

Publicerat av: Redaktionen

Under det senaste året har deras partnerskap förädlats och fördjupats, vilket märks när vi pratar med Roger Vidgren, Vendor Manager på Exclusive Networks och Albert Kiippa, Account Manager på Extreme Networks.

Båda två ger ett väldigt engagerat intryck och de känns samspelta när vi ber dem att berätta om det framgångsrika teamwork som har byggts upp under det senaste året.

Vad händer just nu?

Roger berättar om det omtag som Exclusive Networks gjort för Extreme Networks och tillsatt nya roller internt, både på sälj- och tekniksidan. Utöver det har de också startat ett nytt centralt lager för EMEA som ligger i Nederländerna. Detta gör att leveranstiderna kan kortas ner avsevärt.

Networks-bolagen - Exclusive (Networks) och Extreme (Networks) har något stort på gång!Hur kan ni hjälpa era partners?

Här berättar Roger om Exclusive Networks Sales Enginers, som besitter djupa kunskaper om Extreme Networks produkter och de kan hjälpa till med både konfiguration av nya enheter och installationer vid leverans. ”Som innan har vi den tekniska kompetensen inhouse och vi kan snabbt hjälpa till med att ge offerter och support. Med den nya organisationen så strävar vi att ha en svars SLA inom fyra timmar (kontorstid)”, säger Roger.

Du nämnde ett lager?

”Javisst! Vi har numera ett centralt lager för hela EMEA-regionen. Detta gör att vi kan ha snabba leveranstider på 3 – 4 dagar på flertalet av produkterna”, förklarar Roger. Albert fyller i att det täta samarbetet gör att Exclusive Networks nu alltid har ett uppdaterat lager på de mest efterfrågade produkterna från Extreme Networks.

Hur ser ni på framtiden?

Roger citerar den tidigare förbundskaptenen i fotboll, Erik Hamrén; ”Tillsammans är vi starka. Tillsammans är vi jävligt starka!”. Både Roger och Albert brister ut i skratt och bubblar vidare i samtal om vad nästa steg är och vilka produkter som är i ropet.

Vi lämnar dem och konstaterar att det är inte det sista vi kommer att höra från dessa herrar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00