Exclusive Networks tecknar partnerskap med BitSight för införandet av cyberriskhantering i hela EMEA
Hem DISTRIBUTÖREXCLUSIVE NETWORKS Exclusive Networks tecknar partnerskap med BitSight för införandet av cyberriskhantering i hela EMEA

Exclusive Networks tecknar partnerskap med BitSight för införandet av cyberriskhantering i hela EMEA

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Exclusive Networks, en globalt betrodd cybersäkerhetsspecialist för digital infrastruktur, tillkännagav idag sitt EMEA-partnerskap med BitSight, en ledare inom cybersäkerhetsbetyg och analys.

Partnerskapet kommer att innebära att Exclusive accelererar BitSights närvaro i hela regionen och introducerar sina lösningar på nya marknader, vilket gör det möjligt för Exclusives partners att arbeta med sina kunders cyberriskexponering, samt förbättra deras IT-plan och ge större insyn i deras säkerhetsställning.

BitSight tillhandahåller pålitliga, oberoende validerade cybersäkerhetsbetyg och analyser till världens ledande företag, myndigheter, investerare och försäkringsleverantörer. BitSights lösningar hjälper att identifiera luckor och mätbart förbättra prestandan i sina cybersäkerhetsprogram, förstå och åtgärda cyberrisker från tredjepartsleverantörer, leveranskedjor och affärspartners. Med ett tydligt, strategiskt och datadrivet svar på moderna cyberutmaningar får kunderna snabbare tid till lösning, bättre resurshantering och insiktsstyrt beslutsfattande.

Idag förväntas riskhanterare i allt högre grad balansera hastighet, skalbarhet och noggrannhet samtidigt som de förlitar sig på långsamma bedömningsprocesser, subjektiva data från tredje part och begränsade och inkonsekventa insikter från manuella rapporter. Och med många EMEA-organisationer som är djupt oroade över ökande säkerhetsöverträdelser på grund av dålig insyn i växande försörjningskedjor, begränsad kontroll och en oförmåga att hantera tredjepartsrisker på rätt sätt, är detta en omedelbar och växande utmaning och en betydande möjlighet för kanalpartners att ta itu med.

Exclusive Networks tecknar partnerskap med BitSight för införandet av cyberriskhantering i hela EMEA”BitSight är ytterligare ett bra tillskott till Exclusives växande ekosystem av cybersäkerhetsleverantörer”, kommenterade Denis Ferrand-Ajchenbaum, SVP Global Business Development and Ecosystems på Exclusive Networks. ”De är världsledande inom säkerhetsklassificeringar med en imponerande uppsättning dataanalyspartners, som Moody’s. Med BitSight kan kanalpartners ta itu med de växande utmaningar som kunder står inför när det gäller säkerhetsprestanda och tredjepartsrisker genom att hjälpa ledare att fatta bättre riskbeslut med hjälp av data. Genom att identifiera var de kan exponeras kan partner hjälpa till att förbättra sina kunders övergripande cybersäkerhetsstatus. Detta ger inte bara partners en konkurrensfördel utan skapar också försäljningsmöjligheter för kompletterande lösningar och tjänster. Vi är glada över att samarbeta med BitSight och ser fram emot en ömsesidigt fördelaktig expansion.”

”BitSight är mycket positiva över att arbeta med Exclusive Networks när vi vill skala upp vår kanalnärvaro över hela EMEA”, kommenterade John Nelson, SVP Global Channels & Partnerships på BitSight. ”Som en del av vår globala expansion av BitSight-partnerprogrammet till internationella marknader kommer Exclusive Networks att spela en nyckelroll i vår tillväxtstrategi under 2023 och framåt.”

”Exclusive Networks är en viktig del av vår affärsstrategi, distributionsstrategi och expansion i EMEA-regionen”, säger Xavier Artiguebieille, SVP EMEA Sales på BitSight. ”Detta partnerskap kommer att förbättra våra relationer med företag och organisationer i hela regionen och utöka vår partnergemenskap för att nå nya kunder.”

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet. Detta tillsammans med vår djupgående kompetens ger oss förutsättningar att förstå de utmaningar företag och organisationer står inför.

Låt Exclusive Networks vara din startpunkt – vi hjälper dig!
exclusive-networks.com/se Länk https://www.exclusive-networks.com/se/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00