Wyld Networks tecknar avtal med PLF Australia om utbyggnad av Wyld Connect satellitbaserad IoT
Hem NYHETERTECH NEWS Wyld Networks tecknar avtal med PLF Australia om utbyggnad av Wyld Connect satellitbaserad IoT

Wyld Networks tecknar avtal med PLF Australia om utbyggnad av Wyld Connect satellitbaserad IoT

Publicerat av: Redaktionen

Queensland-baserade PLF Australia övervakar och mäter vatten, jord, boskap, grödor och väder på gården, vilket ger korrekt ledningsinformation samtidigt som det sparar resurser, tid och kostnader.

  PLF kommer att använda Wyld Connect för att leverera IoT-data (Internet of Things) med hjälp av satellitanslutning i låg jordbana på den australiska landsbygden. 

Wyld Networks tecknar avtal med PLF Australia om utbyggnad av Wyld Connect satellitbaserad IoTStora delar av jordbruksmarken i Australien är avlägset belägen och har inga tillgängliga nätverk för att ansluta IoT-sensorer och enheter. Wyld och PLF Australia kommer att åtgärda denna brist på uppkoppling med Wylds säkra sensor-till-satellitlösningar, som levererar data via satelliter i låg jordbana till Wyld Fusions plattform för nätverkshantering.

Jordbrukare och agronomer i Australien kämpar för närvarande med att få ut de viktiga data som behövs för att öka avkastningen, minska insatsvarorna och förbättra hållbarheten.

PLF Australia använder Wylds lösningar för att leverera denna exakta operativa information till sina kunder för att möjliggöra datadrivna beslut.

”Australiska bönder som använder satellitbaserad IoT-teknik kommer att bli avgörande för Australiens framtid, som en pålitlig och hållbar leverantör av kvalitetsprodukter till globala marknader”, säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. ”Vi är mycket glada över att samarbeta med PLF Australia, ett av Australiens ledande IoT-företag inom jordbruket, för att leverera denna uppkoppling.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00