Expert inom Big Data Analytics tar plats på XLENT
Hem NYHETERBIG DATA Expert inom Big Data Analytics tar plats på XLENT

Expert inom Big Data Analytics tar plats på XLENT

Publicerat av: Redaktionen

XLENTMagnus Nordlund kommer närmast från Acando där han jobbat i elva år i roller som utvecklare, lösningsarkitekt och teamchef. Under åren på Acando har han framförallt specialiserat sig inom Analytics och Data warehouse.

– Jag har alltid gillat att hålla på med databaser och Analyticsområdet är otroligt databastungt. Dessutom handlar det mycket om strategi och verksamhetsbeslut, förklarar Magnus.

Utöver sina externa konsultuppdrag på XLENT ska Magnus jobba med att leda och bygga upp en Analyticsgruppering i bolaget.

– Målsättningen är att vi ska vara fyra utvecklare med Analyticsexpertis innan årets slut. Efterfrågan på den här typen av tjänster är väldigt hög, så det känns inspirerande att vara med och utveckla XLENTs erbjudande. Jag delar XLENTs värderingar och attityd vad gäller kundleverans, affärsmässigt mod och integritet. Man vågar utmana och har långa kundrelationer med hög nöjdhetsgrad. Ett förtroende som jag ser fram emot att fortsätta förvalta.

Utanför jobbet har Magnus en rad olika intressen.Utöver att umgås med fru och barn gillar han att dyka, spela teater, löpträna, tillaga espressokaffe och lyssna på ljudböcker. Han är också engagerad i hemvärnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00