Commvaults plattform växer med nya möjligheter för avancerad datahantering i och utanför molnet
Hem NyheterBig Data Commvaults plattform växer med nya möjligheter för avancerad datahantering i och utanför molnet

Commvaults plattform växer med nya möjligheter för avancerad datahantering i och utanför molnet

Publicerat av: Redaktionen

Commvault utökar sin plattform för dataskydd och informationshantering, som nu får stöd för mjukvarudefinierade tjänster, bättre möjligheter för automation och orkestrering samt ett förenklat användargränssnitt.

Dessutom blir Commvault Data Platform än mer öppen för programvaruutveckling genom nya API:er.

Commvault fortsätter sitt konsekventa arbete med innovation och att utveckla lösningar som under­lättar datahantering i en allt mer komplex
omgivning med molnet, en explosion av nya applikationer, växande krav på säkerhet och anpassning till regelverk, mobilitet och ständigt växande
data­mängder. Commvaults plattform växer med nya möjligheter för avancerad datahantering i och utanför molnet

Commvault Data Platform förstärkts nu på en rad punkter för att möta de växande kraven från IT- och affärschefer och andra beslutsfattare att kunna skapa värde ur företagets data.

Nya möjligheter med molnet
I dag är det förflyttningen till molnet som svarar för den starkaste förändringskraften inom IT-branschen. Commvault bygger nu vidare på sina omfattande funktioner för att hantera data i molnet med utökade möjligheter för Amazon Web Services (AWS). Det blir nu också möjligt att skydda databaser i AWS.

Commvault har även lagt till nya funktioner för backup, migrering av data och dataskydd tillsammans med molntjänster från Oracle och Microsoft (Azure) och erbjuder idag stöd för över 25 publika moln och ett växande antal molnbaserade applikationer.

Förenklat användargränssnitt
För att underlätta för användarna att konfigurera och hantera deras miljöer har Commvault utveck­lat en rad nya gränssnitt som enkelt kan anpassas till olika yrkesroller. Bland annat finns en ny administratörskonsol för hantering av databaser och virtualisering genom en Commvault-miljö. Den erbjuder detaljerad grafisk presentation av viktiga nyckeltal för den dagliga driften som visar exem­pelvis kapacitetsutnyttjande och systemstatus.

Större möjligheter med automation
Commvault har också utökat funktionerna för automation, en central del av företagets plattform. Det blir nu enklare för kunderna att ta in molnet i varje del av deras lösningar, från grundläggande backup till molnet till att flytta över hela applikationer och att automatisera återställning av data från molnet.

Mjukvarudefinierade tjänster för Big Data
Commvault förstärker nu sin plattform med mjukvarudefinierade funktioner som gör det möjligt att skala upp kapacitet och prestanda för backup, återställning och arkivering till en nivå som motsvarar Big Data-miljöer. Det skapar större flexibilitet och medger lägre kostnader än traditionella lösningar och underlättar även för kunderna att undvika inlåsning till en leverantör.

Större öppenhet genom API:er
Commvault Data Platform blir nu ännu mer öppen och flexibel genom nya API:er (program­gräns­snitt) som möjliggör integration med kundernas interna IT-system, liksom med virtuella och moln­baserade miljöer. Plattformen skapar enkelhet genom att erbjuda allt fler inbyggda API:er som gör det lätt att skapa kopplingar mellan alla skilda miljöer, vilket i sin tur gör det möjligt för kunderna att blanda traditionella och nya applikationer i alla typer av IT-infrastruktur.

IntelliSnap integreras med Pure Storage
Commvault utökar sitt redan breda stöd för olika lagringssystem, virtualiseringsplattformar och strategiska applikationer. Nu blir det möjligt att använda Commvaults backupfunktion IntelliSnap tillsammans med flashbaserad lagring från Pure Storage samt att hantera replikering mellan olika Pure-system.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>