Hem Nyheter Farsight ny partner till Sigma Dynamics

Farsight ny partner till Sigma Dynamics

Publicerat av: Redaktionen

Farsight Solutions, innovativ ledare inom mjukvarutjänster, och Sigma Dynamics, expert på digital omställning inom affärssystem, samarbetar som partners och utökar Sigmas erbjudande med Farsights Demand Forecasting.

Farsight ny partner till Sigma Dynamics 2

Farsight adderar Demand Management och Forecasting till Sigma Dynamics genom samarbete för effektivare leverantörskedjor i Microsoft Dynamics 365

När världen förändras snabbt och konkurrensen är stor med pressade marginaler, blir det ännu viktigare att kunna förutse efterfrågan och kunna planera utifrån den. Farsights nyskapande mjukvarulösning gör det möjligt för företag att enkelt göra träffsäkra prognoser över efterfrågan, så att de därmed kan vidta rätt åtgärder och uppnå uppsatta mål och önskat affärsresultat.

– Vi är väldigt nöjda med att bli partner till Sigma Dynamics som är en stark affärspartner med stor kompetens och lång erfarenhet inom branschen. Vi ser fram emot att jobba tillsammans och växa på marknaderna i Storbritannien och Europa och stödja Dynamics kunder med rätt affärsprognoser, säger Duncan Cox, Chef på Farsight.

Demand Forecasting är baserad på Microsoft Dynamics 365 och använder avancerade algoritmer enligt senaste branschstandard.

Med Demand Forecasting kan företag sömlöst få ut prognoserna i alla sina planeringsprocesser inom ramen för Microsoft Dynamics 365. Data kan effektivt delas genom hela leverantörskedjan.

Med Sigmas branschkunnande och erfarenhet av rådgivning, implementering och support av Microsoft Dynamics 365, har kunderna en unik leverantör som med säkerhet adderar värde till deras verksamhet.

– Partnerskapet med Farsight stärker vårt erbjudande och ger mervärde åt våra kunder. Farsights produkter, tjänster och företagskultur stämmer väl överens med behoven hos våra kunder, som vill öka sin konkurrenskraft och bli mer produktiva. Jag ser fram emot en fantastisk framtid tillsammans, säger Colin Crow, MD på Sigma Dynamics UK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>