Forrester utser Red Hat till en ledare inom infrastruktur
Hem LEVERANTÖR Forrester utser Red Hat till en ledare inom infrastruktur

Forrester utser Red Hat till en ledare inom infrastruktur

Publicerat av: Redaktionen

Red Hat, världens ledande leverantör av lösningar baserade på öppen källkod, tillkännager att Red Hat Ansible Automation Platform har utsetts till ledare i rapporten The Forrester Wave: Infrastructure Automation, Q1 2023.

 Forrester Research utvärderade de 11 mest betydande leverantörerna inom automation för infrastruktur. Leverantörerna utvärderades inom 30 kriterier i tre kategorier.

Red Hat fick högsta möjliga poäng i 13 av kriterierna, inklusive community support, product vision, execution roadmap, planerade förbättringar, innovation roadmap, stödjande produkter och tjänster, partnerekosystem, intäkter och genomsnittlig storlek på avtal.

Forrester utser Red Hat till en ledare inom infrastrukturThomas Anderson, vice president, Ansible, Red Hat säger: ”Vi är stolta över att bli utsedda till ledare i The Forrester Wave. Som de säger i rapporten: ”Red Hat passar bra för företag som behöver konsoliderad automation för många infrastrukturtekniker och leverantörer.” Vi tror att Ansible Automation Platform inte bara kan fungera som en länk över olika domäner, utan också kan driva automatisering över organisationer och hjälpa till att eliminera kompetensklyftor. Dessutom är plattformen integrerad i vår produktportfölj, vilket minskar kostnader och komplexitet för våra kunder.”

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00