Hem Nyheter HCL Technologies etablerar sig i Vietnam

HCL Technologies etablerar sig i Vietnam

Publicerat av: Redaktionen

HCL Technologies (HCL) tillkännagav idag sitt inträde i Vietnam.

HCL Technologies etablerar sig i Vietnam 2

HCL Technologies etablerar sig i Vietnam

Genom att markera sin närvaro i regionen vill HCL bidra till att öka sysselsättningen, tillhandahålla resurser och utbilda talangfulla lokala förmågor för att arbeta med globala kunder.

HCL, som grundades 1976, är ett multinationellt företag med huvudkontor i Indien. Företaget  hjälper organisationer att hitta nya arbetssätt i den digitala tidsåldern. HCLs nya lokala enhet, HCL Vietnam Company Ltd., ska främja tillväxt och utbilda lokala talanger i samarbete med lokala ICT- och ingenjörsinstitutioner. Från sin första leveranscentral i Vietnams huvudstad Hanoi kommer HCL leverera avancerade teknologilösningar till sin globala kundbas över flera branscher och vertikaler, inklusive bank och finans, hälsa och sjukvård, infrastruktur, ingenjörskonst och cybersäkerhet.

HCL inledde sin affärsverksamhet i Vietnam i juli 2020 med målsättningen är att anställa fler än 3000 lokala universitetsutbildade personer och erfarna yrkesverksamma under de kommande tre åren. En viktig del av HCLs affärs- och utvecklingsstrategi i Vietnam blir att tillhandahålla rätt kompetens och plattformar för att utbilda akademiker till karriärmöjligheter inom högteknologiska områden, samt att förbereda dem för att arbeta med globala uppdrag. För att sparka igång HCLs verksamhet i landet anordnas 19 december 2020 en virtuell jobbmässa för akademiker och erfarna yrkesverksamma.

”Vi är mycket glada över att påbörja vår verksamhet i det vackra landet Vietnam”, säger Sanjay Gupta, Corporate Vice President, HCL Technologies. ”Vi är helt redo för att skapa nya möjligheter för både unga och erfarna talanger att arbeta för ett ledande globalt teknologiföretag utan att behöva flytta från sitt hemland. I Vietnam finns en verklig potential att utveckla en robust IT-industri, som genererar ekonomisk tillväxt i landet. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga digitala innovation och stöd till våra globala kunder, med hjälp av den lokala talangpoolen. En karriär på HCL handlar om högteknologiska möjligheter och kontinuerligt lärande.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>